lusius píše:
ja som ho pila prvý krát v jednom nemeckom bare, ale že vraj ho predávajú aj u nás v bratislave
a fakt je to to najlepšie pivo čo som kedy pila....je neuvieritelne osviežujúce a dobre sladké....v tom bare nám ho podávali ešte aj s citrónom, ktorý natlačili do hrdla flaše a my sme vlastne pili to pivčo skrz ten citrón...mňamka!...hned by som si ho teraz dala...
..a potom som pila inú značku aromatizovaného piva na jednej tequilla party a bola tiež dobrá ale teraz neviem už ako sa volala...tiež mala nejaký španielsky názov
To s tequillou co sme pili bylo Salitos
...a to nejlepší cos pila, nebyla co Corona? Té se dává do hrdla citron nebo limetka... nebo pak lahvovej hoegaarden, ale ten sem ještě v baru nepil, tak nevim jestli do hrdla dávaj citron
ale do točenýho se dává
Jinak, já mám rád neobvyklí piva... takže například belgický Leffe, rakouský Edelweis, německý Hoegaarden, mexická Corona a samozřejmě Desperados a Salitos...pak mám docela rád irskej Guiness...no a z těch normálnějších piv německej Kronenberg (1664), Granát od Staropramenu, australskej Foster taky neni špatnej, Krušovice, Kozel, Budvar, PEGAS (!)... a Starobrno z Traubky (jeden vyhlášenej brněnskej filosofickej pajzl
- maj tam lepší Starobrno než Plzen
)... no a co já vim...z českýho vypiju téměř cokoliv
já vůbec vypiju téměř cokoliv
ale nejdradši ty zvláštnější