Autor |
Zpráva |
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Re: Filmy
bosak00 píše: Hm asi zkouknu, teďkom sosám Futurama: Bender's Game (další film) sice ty dva předešlé nic moc, ale Futurama je Futurama Ani nevim, že nějaký filmy sou... Asi začnu schánět... Jinak sem včera kouknul na film Hotel Rwanda... Působivý no. Až na ten konec to už bylo takový moc přepláclý, jak se ještě "na poslední chvíli" setkali s těma holčičkama, zastavili bus a vrátili se do něj s dalšíma 20 dětma... Prostě potřebovali tvůrci, aby byla poslední věta: "Vždycky je dost místa"... Ale to je tak jediný co bych vytknul... Musel sem si o tom konfliktu a historii země něco přečíst.. Je to mnohem složitější, komplikovanější než ukazuje film... Je to fakt psycho, asi 3 africký země ovlivněný konfliktem dvou kmenů, jejichž rozdíly v moderní době postupně prohlubovala nadvláda Německa a pozdějc tomu dala na prdel Belgie. Taky je docela depresivní postoj OSN a rádo se ukazuje i na USA. Belgie a Francie jen přikládali do ohně, prodávali jim zbraně a pak se dívali jak se po statisících zabíjej... OSN ukázala, že je naprosto na hovno a USA, že pokud máme ropu tak nás přídou zachránit jinak, že přiletí na 30 minut prezident a řekne "Sorry, že sme se na vás vystrali..." Zatim sem nikde nenašel info o aktuální situaci... Jen nabídky na zájezdy do země kávy, do Rwandy...
|
sob 01. lis 2008 12:09:56 |
|
|
bosak00
Lost in Hollywood
|
No Futurama filmy jsou zatím 3. V plánu je i 4tý. První dva nic moc naproti seriálu, ale ten 3tí vypadá hodně dobře
|
sob 01. lis 2008 12:52:16 |
|
|
lusius
Jet Pilot
Registrován: sob 02. úno 2008 23:17:49 Příspěvky: 2523 Bydliště: slovensko
|
ja som včera zkukla jeden filmec The missing (Nezvestné), ale tak tiež celkom v pohode, bol to western-thriller a hrali tam Cate Blanchet (ako to je neuveritelná herečka i žena zároveň) a Tommy Lee Jones, ten tam hral ako bieleho ktorý žil medzi indiánmi, a aj na protesty mojej mamky, si myslím že mu tie dlhé vlasy pristali... mno dejovo bol film celkom zaujímavý, Cate tam unesu staršiu dcéru indiani aby ju predali do bordelu a ona sa aj so svojim otcom (tommy), aj ked ho nenávidí, výdá zachrániť ju...mno na to že film trval skoro tri hodiny, som sa nenudila...myslím že bol celkom fajn natočený ale boli tam časti scenára, ktoré by som zmenila... ...ale teda ten hlavný indiánsky zloduch-šaman...hrúúúza...vám poviem, ten hnusný indián z Posledného mohykána bol oproti nemu anjel...
sob 01. lis 2008 13:02:34 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Ja nevim, ja jsem driv Futuramu uplne miloval, pac oproti Simpsonum to byl narez, ale jak jsem zacal sledovat Family Guye tak mi i ta Futurma prijde strasne nevtipna, takze me ty filmy vubec nelakaji, ale casem jim dam asi sanci... Celkove bych to shnul takto Simpsonovi 2 body z 5 (z toho jeden bod za to, ze diky nim vznikl Family Guy), Futurama 3/5 a Family Guy 5/5!!!! Ad Hotel Rwanda: videl jsem to, bohuzel s ceskym dabingem, coz vzdycky kurevsky ubere na atmosfere a na celkovem pozitku z filmu, takze me to nejak moc nevzalo. 3/5 (ale kdyz bude moznost, tak se na to podivam v originalnim zneni) Vcera jsem videl Billy Elliot, bohuzel taky s dabingem, takze ackoliv jsem cetl, ze je to strasne dojemny film, tak to slo nejak uplne mimo me, proste dabing kurvi filmy 3/5 (bez dabingu by to tusim na 4 body melo s prehledem ) A ad The Missing, nevidel jsem, neznam
|
sob 01. lis 2008 13:14:34 |
|
|
lusius
Jet Pilot
Registrován: sob 02. úno 2008 23:17:49 Příspěvky: 2523 Bydliště: slovensko
|
MaxFriik píše: Vcera jsem videl Billy Elliot, bohuzel taky s dabingem, takze ackoliv jsem cetl, ze je to strasne dojemny film, tak to slo nejak uplne mimo me, proste dabing kurvi filmy 3/5 (bez dabingu by to tusim na 4 body melo s prehledem ) Billy Elliot patrí medzi moje najoblubenejšie, vzdy si ho rada pozriem....a v tomto prípade mi dabing vobec nevadil ani nevadí...
sob 01. lis 2008 13:17:34 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
včera som si pozrela film 21 gramov... senzačné... fakt film s velkým F, herecké výkony Seana Penna, Naomi Watts, Benicia Del Tora a dalších boli vynikajúce... veľmi posobivý film... a vobec nie o drogách ako som si myslela...
|
ned 02. lis 2008 17:44:02 |
|
|
ZuuL EF
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
|
To ja sem si včera zavzpomínal s Mortal Kombat.... To je něco Ale fakt
ned 02. lis 2008 17:51:16 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Katusa: jojo, 21 grams je uplne super, jsem to ze zacatku totalne nechapal ale pak to do sebe vsechno pekne zapadlo a uplne paradni, presne takove filmy mam rad
|
pon 03. lis 2008 0:31:09 |
|
|
ZuuL EF
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
|
Chystám se ne genetivkou operu ...kamarádka říkala ať jedu s ní...tak nwm mno...viděl to někdo?
pon 03. lis 2008 11:15:24 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
Koho?
|
pon 03. lis 2008 12:16:27 |
|
|