Autor |
Zpráva |
Kaťuša
Ego Brain
|
Re: Nad budúcnosťou System of a Down visí otáznik
..... a zostalo po nich tak pusto.....
|
pon 17. bře 2008 21:36:33 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
Kaťuša píše: ..... a zostalo po nich tak pusto..... no pusto..cd serje a cd darona je dobra naplast
|
pon 17. bře 2008 21:55:44 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
rizek píše: Kaťuša píše: ..... a zostalo po nich tak pusto..... no pusto..cd serje a cd darona je dobra naplast To héééj, ale stále je to len náplasť na ranu....
|
pon 17. bře 2008 22:08:34 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
Kaťuša píše: rizek píše: Kaťuša píše: ..... a zostalo po nich tak pusto..... no pusto..cd serje a cd darona je dobra naplast To héééj, ale stále je to len náplasť na ranu.... nevidim to tak tragicky....jde mi o to abych mel kvalitni hudbu, a kdyz bude od serje a darona kvalitni, tak mi je prijemnejsi to co oni vydaj treba za 3 roky nez treba 1cd soad za 3 roky...serj si myslim tak do roka/roka a pul vyda dalsi cd a ted cekame na SOB....takze pro me to neni naplast, ale nahrada...
|
stř 19. bře 2008 18:56:52 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
Ja ti neviem... Sólové cd Serja bolo super, to hej, ale dovolím si povedať, že až tak do kolien som z neho nešla.... Dúfam, že druhým ma viac presvedčí... A na Daronow projekt sa nejak extra netrasiem, neviem, asi je to tým, že so Soadu som mala najradšej Serja a samotný Daron mi ho nemože nahradiť.... Ešteže som objavila iné kapelky čo sa dajú počúvať, takže až také zlé to nie je...
|
stř 19. bře 2008 21:26:30 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
Kaťuša píše: Ja ti neviem... Sólové cd Serja bolo super, to hej, ale dovolím si povedať, že až tak do kolien som z neho nešla.... Dúfam, že druhým ma viac presvedčí... A na Daronow projekt sa nejak extra netrasiem, neviem, asi je to tým, že so Soadu som mala najradšej Serja a samotný Daron mi ho nemože nahradiť.... Ešteže som objavila iné kapelky čo sa dajú počúvať, takže až také zlé to nie je... ja je mel rad oba, navic se mi daronuv hlas moc libi...takze ja natesen jsem
|
stř 19. bře 2008 21:31:23 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Tak jasne, je plno jine vyborne muziky, kterou muzeme poslouchat. Jsou tu i solove projekty, ale SOAD je SOAD Jako bylo by pekne od nich neco slyset, ale kdyz nic nebude, tak nebude... Uz jsem upadl do lehke apatie, co se noveho alba SOAD tyce Na druhou stranu potom muzu byt jedine mile prekvapen A na Darona se moc a moc tesim, ten jeho hlas mi dost sedne a celkove ta muzika, co ted delal (Mez/Hyp) je paradni - emotivni, melodicka, tvrda, kulervouci, slzici, ... proste vsechno
|
stř 19. bře 2008 21:32:28 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
MaxFriik píše: Tak jasne, je plno jine vyborne muziky, kterou muzeme poslouchat. Jsou tu i solove projekty, ale SOAD je SOAD Jako bylo by pekne od nich neco slyset, ale kdyz nic nebude, tak nebude... Uz jsem upadl do lehke apatie, co se noveho alba SOAD tyce Na druhou stranu potom muzu byt jedine mile prekvapen A na Darona se moc a moc tesim, ten jeho hlas mi dost sedne a celkove ta muzika, co ted delal (Mez/Hyp) je paradni - emotivni, melodicka, tvrda, kulervouci, slzici, ... proste vsechno myslim ze jsi prave shrnul skvele nejen svoje ale i moje myslenky.naprosto s tebou souhlasim
|
stř 19. bře 2008 21:43:59 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
Tak mne sa Daronov hlas až taký skvelý nezdá. Hej vie spievať, ale ja ho musím stále porovnávať so Serjovým.... a to sú pravé opaky. Ešte spolu zneli zaujímavo, ale len samotný Daron... neviem, neviem... Ale možno má prekvapí.. dufam.. Tak ja už som to tiež nejak rozdýchala, tu ich prestávku...
|
stř 19. bře 2008 21:50:31 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
V celku souhlasim s Kaťušou... ETD mě až zas tak nedostalo, ale možná že je to tim, že dělám novinky a ze začátku sem hodně poslouchal záznamy koncertů z youtube ještě před samotnym naposlouchánim alba. Jeden z důvodů proč tak žeru SOAD a proč je to pro mě zatim jediná skupina, který věnuju tolik času (tvorbou novinek na webu...) je, že se mi zná všechno naprosto skvěle vyvážený. Serjův zajímavej hlas a jeho duchaplný texty + Daronovy texty sice jednodušší, ale pořád zajímavý. Poutavý live show, emotivní výkony, zběsilost a tvrdost, smysl toho všeho - ať už uznání arménský genocidy nebo otevírání očí... Když vemu to co udělal Serj tak to má sice hezký melodie a zajímavý texty, ale chybí ta pořádná kapela za nim. Daronův zpěv až zas tak nevyznávám, řek bych, že má velký mandle a tak divně zní... Očekávám, že to bude hudebně supr, ale neuspokojí mě to až zas tak textově a asi ani celkovym projevem uvidíme... Prostě ty jejich projekty sou pro mě jako když rozkrájíš SOAD... Dohromady by to bylo skvělý...Pro mě...
|
stř 19. bře 2008 22:13:14 |
|
|