Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 23:48:27

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1048 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 105  Další
 Filmy 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Filmy
Kaťuša píše:
tak som si pozrela Indiana Jonesa ale poviem vám sklamanieee.... pri pozeraní sme sa slušne bavili, ale vačšinou len na kliché záberoch a predvídatelnosti deja...

normálne sa po tomto bojím íst do Batmana, filmári sa nepoučia a stále budú točiť nezmyselné a zbytočné pokračovania... :(

Batman neni klasický pokračování ne? Je to prostě takovej remake zase o Jockerovi... To už tu bylo snad 20×. Právě mě láká na to jít, protože nechápu co se na tom lidem tak líbí když je to zase o Jockerovi a má to takovej kladnej ohlas...

stř 08. říj 2008 12:50:27
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Shimmy
Shimmy

Kaťuša píše:
tak som si pozrela Indiana Jonesa ale poviem vám sklamanieee.... pri pozeraní sme sa slušne bavili, ale vačšinou len na kliché záberoch a predvídatelnosti deja...

normálne sa po tomto bojím íst do Batmana, filmári sa nepoučia a stále budú točiť nezmyselné a zbytočné pokračovania... :(

Po druhym zhlédnutí se ti ten film bude líbit víc... Jinak Dark Knight se plně distancuje od předchozích dílů (2x Burton, 2x Schumacher), takže bych se moc nestrachoval nad tím, že to bude mít klasický vlastnosti filmových pokračování... Jinak označení za film roku je tu plně na místě - hlavně díky skvělému sehrání Jokera

stř 08. říj 2008 20:46:47
Profil ICQ
Psycho
Psycho

mike sullivan píše:
Jinak označení za film roku je tu plně na místě - hlavně díky skvělému sehrání Jokera

No právě mi to příde hrozně podezřelý... Všichni to chválej a přitom mi nejde do hlavy jak může bejt tak profláklej a xkrát zpracovanej námět větší úspěch... Na csfd je to během těch pár měsíců na 15. místě vůbec... Chci to vidět, abych to moch zkritizovat... :D Neni možný, že se to skoro všem líbí... :D

stř 08. říj 2008 20:54:30
Shimmy
Shimmy

D_M píše:
mike sullivan píše:
Jinak označení za film roku je tu plně na místě - hlavně díky skvělému sehrání Jokera

No právě mi to příde hrozně podezřelý... Všichni to chválej a přitom mi nejde do hlavy jak může bejt tak profláklej a xkrát zpracovanej námět větší úspěch... Na csfd je to během těch pár měsíců na 15. místě vůbec... Chci to vidět, abych to moch zkritizovat... :D Neni možný, že se to skoro všem líbí... :D

Až uvidíš (a až uslyšíš mimojiné Jokerův hlas), pochopíš... :)

stř 08. říj 2008 20:59:41
Profil ICQ
Mr. Jack
Mr. Jack

D_M píše:
mike sullivan píše:

x krat zpracovanej? :sok: :sok:

stř 08. říj 2008 22:59:00
Ego Brain
Ego Brain

D_M píše:
mike sullivan píše:

presne aj ja kohokoľvek sa na to spýtam mi to strašne vychváli, že keď už nič iné tak sa to oplatí pozrieť koli Heath Ledgerovi...
faaaakt som na to zvedavá, len sa bojím, že práve teraz po toľkých chválach budem od toho očakávať niečo úžasného a sklamem sa...

čtv 09. říj 2008 16:43:25
Psycho
Psycho

Dneska sem konečně po dlouhý době kouknul na film The Bug. Je to ten film do nějž v roce 2006 Serj přispěl 2 písněma. První všichni znáte je to takový to krátký jednoduchý brnkání na klavír... :D "Bug Theme" No a scháněl sem to hlavně proto, že mě zajímal ten 2. song s názvem "Innermission", kterej Serj složil a nahrál spolu s Petrou Jolly. Bohužel i po hodinovym hledání porovnávání a schánění nemůžu s jistotou říct, kterej je to song... :( To "Bug Theme" se nachází na soundtracku a ve filmu zazní asi 4× - na začátku, v obchodě, při sexu a myslim, že i někde na konci. "Innermission" na soundtracku neni a ani sem to ještě nikdy nikde neviděl... Podle závěrečnějch titulků to tam je: http://www.imdb.com/title/tt0470705/soundtrack. Zkoušel sem brát ty písně popořadě a ze začátku je to pořadí správný, ale někde mezi 5-6 písní se ztrácim a nedokážu identifikovat jestli sou to fakt ty písně podle pořadí... Osobně si myslim, že ne... Kdyby jo tak je "Innermission" něco jako elektrický techno... :D Možný to je, ale podle score filmu mi to příde na jinou píseň nevim. Pak by to mohla bejt hned ta další po 10. minutě filmu a ta je pěkná, ale neni moc slyšet a když je slyšet tak tam zpívá nějaká baba no... Serje sem určitě nikde zpívat neslyšel... Jinak je v titulkách napsanej jako "aditional music". Takže záhada "Innermission" asi zůstane nevyřešena....

Co se týče samotnýho filmu tak nevim... :D Je to zajímavý, dobrá myšlenaka, asi nízkorozpočtový, takový spíš divadelní mi to přišlo. Místy zajímavý nápady režisérsky, ale jinak vcelku nuda a kravina... Jako jinak nápad s tou paranoiou docela dobrej tj... Ale nějak zvlášť mě to nevzalo...

pát 10. říj 2008 22:06:26
Mr. Jack
Mr. Jack

já jsem dne videl v bruggách (http://www.csfd.cz/film/228433-v-bruggach-in-bruges/) a nezbývá než doporučit

pát 10. říj 2008 22:13:12
Ego Brain
Ego Brain

Batman pozretý.... wau.... :sok:
teda fakt bol dobrý, asi by mi prospelo pozriet si ho ešte raz aby mi neunikli všetky súvislosti, bo stačilo sa len na minútu povyprávat so susedom o kvalite toho alebo oného triku alebo vtipu a už mi niečo ušlo...

ale teda klobúk dole, fakt podarený batman...

k výkonu Heatha Ledgera sa nebudem nejak obšírne vyjadrovať, fakt sila a ešte viac mi je toho chlapa škoda...
a ževraj v ďalšom pokračovaní už má rolu Jokera istý Johny Deep, bude to mať tažké Heath nasadil vysoko ľaďku

stř 15. říj 2008 18:14:56
Psycho
Psycho

Johnny bude lepsi :) (Dark Knighta jsem jeste nevidel)

stř 15. říj 2008 18:16:42
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1048 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 105  Další