Dneska sem konečně po dlouhý době kouknul na film The Bug. Je to ten film do nějž v roce 2006 Serj přispěl 2 písněma. První všichni znáte je to takový to krátký jednoduchý brnkání na klavír...
"Bug Theme" No a scháněl sem to hlavně proto, že mě zajímal ten 2. song s názvem "Innermission", kterej Serj složil a nahrál spolu s Petrou Jolly. Bohužel i po hodinovym hledání porovnávání a schánění nemůžu s jistotou říct, kterej je to song...
To "Bug Theme" se nachází na soundtracku a ve filmu zazní asi 4× - na začátku, v obchodě, při sexu a myslim, že i někde na konci. "Innermission" na soundtracku neni a ani sem to ještě nikdy nikde neviděl... Podle závěrečnějch titulků to tam je:
http://www.imdb.com/title/tt0470705/soundtrack. Zkoušel sem brát ty písně popořadě a ze začátku je to pořadí správný, ale někde mezi 5-6 písní se ztrácim a nedokážu identifikovat jestli sou to fakt ty písně podle pořadí... Osobně si myslim, že ne... Kdyby jo tak je "Innermission" něco jako elektrický techno...
Možný to je, ale podle score filmu mi to příde na jinou píseň nevim. Pak by to mohla bejt hned ta další po 10. minutě filmu a ta je pěkná, ale neni moc slyšet a když je slyšet tak tam zpívá nějaká baba no... Serje sem určitě nikde zpívat neslyšel... Jinak je v titulkách napsanej jako "aditional music". Takže záhada "Innermission" asi zůstane nevyřešena....
Co se týče samotnýho filmu tak nevim...
Je to zajímavý, dobrá myšlenaka, asi nízkorozpočtový, takový spíš divadelní mi to přišlo. Místy zajímavý nápady režisérsky, ale jinak vcelku nuda a kravina... Jako jinak nápad s tou paranoiou docela dobrej tj... Ale nějak zvlášť mě to nevzalo...