Autor |
Zpráva |
Kaťuša
Ego Brain
|
Re: Harry Potter
A čo hovoríte na tak dlho očakávaný vzťah Hermiony a Rona? Ja som skoro umrela, keď sa konečne v sedmičke na seba vrhli! Škoda, že sa to už nestalo skor, tak v paťke.... Bolo by to hodne zaujímavé....
|
pon 17. bře 2008 0:34:36 |
|
|
linda
Administrátor
|
rizek píše: Kaťuša píše: Niéééééééééééé, nikdy! Prečo by mal umrieť? Čo by bolo na tom dobré? Ja som naprosto spokojná, že prežil a aj s koncom ako takým. Umreli síce iné postavy (najviac ľutujem Freda), čo mi bolo ľúto, ale hlavná trojka ostala. chtel jsem aby umrel zaroven s voldemortem, kvuli jejich spojeni....nebo aby voldemort prezil a zvitezil..to by byl konec.. No to jo, to by bylo něco Měla to tak udělat.. Já doufala, že zabije i Harryho, přesně jak píšeš, kvůli jejich spojení...
|
pon 17. bře 2008 0:35:03 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
linda píše: rizek píše: Kaťuša píše: Niéééééééééééé, nikdy! Prečo by mal umrieť? Čo by bolo na tom dobré? Ja som naprosto spokojná, že prežil a aj s koncom ako takým. Umreli síce iné postavy (najviac ľutujem Freda), čo mi bolo ľúto, ale hlavná trojka ostala. chtel jsem aby umrel zaroven s voldemortem, kvuli jejich spojeni....nebo aby voldemort prezil a zvitezil..to by byl konec.. No to jo, to by bylo něco Měla to tak udělat.. Já doufala, že zabije i Harryho, přesně jak píšeš, kvůli jejich spojení... Ty to hovoríš len preto, bo ho nemáš rada, čoooo?...
|
pon 17. bře 2008 0:37:22 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
Kaťuša píše: A čo hovoríte na tak dlho očakávaný vzťah Hermiony a Rona? Ja som skoro umrela, keď sa konečne v sedmičke na seba vrhli! Škoda, že sa to už nestalo skor, tak v paťke.... Bolo by to hodne zaujímavé.... tak tohle jsem moc neresil, spis mi bylo lito lupina a tonksove.. linda: taky jsem doufal...skoda no..
|
pon 17. bře 2008 0:39:04 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
rizek píše: Kaťuša píše: A čo hovoríte na tak dlho očakávaný vzťah Hermiony a Rona? Ja som skoro umrela, keď sa konečne v sedmičke na seba vrhli! Škoda, že sa to už nestalo skor, tak v paťke.... Bolo by to hodne zaujímavé.... tak tohle jsem moc neresil, spis mi bylo lito lupina a tonksove.. linda: taky jsem doufal...skoda no.. Ja som to riešila celých sedem dielov.... Aspoň, že zomreli obaja....
|
pon 17. bře 2008 0:41:21 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
Kaťuša píše: rizek píše: Kaťuša píše: A čo hovoríte na tak dlho očakávaný vzťah Hermiony a Rona? Ja som skoro umrela, keď sa konečne v sedmičke na seba vrhli! Škoda, že sa to už nestalo skor, tak v paťke.... Bolo by to hodne zaujímavé.... tak tohle jsem moc neresil, spis mi bylo lito lupina a tonksove.. linda: taky jsem doufal...skoda no.. Ja som to riešila celých sedem dielov.... Aspoň, že zomreli obaja.... to je pravda alespon ze oba...ale lupina jsem mel rad...jeho , siriuse a snapea..to byla ma trojka..dobrou jdu si lehnout
|
pon 17. bře 2008 0:54:03 |
|
|
linda
Administrátor
|
Kaťuša píše: Ty to hovoríš len preto, bo ho nemáš rada, čoooo?... No možná to na to vliv trochu má Ne, vážně -- podle mě by to bylo logický.
|
pon 17. bře 2008 1:03:56 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
presne ja si taky myslim ze by to byl logickej zaver...
|
pon 17. bře 2008 9:17:07 |
|
|
lusius
Jet Pilot
Registrován: sob 02. úno 2008 23:17:49 Příspěvky: 2523 Bydliště: slovensko
|
to je pravda alespon ze oba...ale lupina jsem mel rad...jeho , siriuse a snapea..to byla ma trojka..dobrou jdu si lehnout[/quote] ako presne u mna viedol sirius, ako gary oldmana milujem a po tejto postave, joj, by som si ho aj vzala.... .... lupin bol zase taký správny ,dobrácky, ošumelý týpek....a snape s tou svojou strašnou charizmou...a s tou nevedomostou či je sakra na tej strane voldemorta alebo nie....patrí do the best trojky....
pon 17. bře 2008 12:50:06 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
lusius píše: to je pravda alespon ze oba...ale lupina jsem mel rad...jeho , siriuse a snapea..to byla ma trojka..dobrou jdu si lehnout ako presne u mna viedol sirius, ako gary oldmana milujem a po tejto postave, joj, by som si ho aj vzala.... .... lupin bol zase taký správny ,dobrácky, ošumelý týpek....a snape s tou svojou strašnou charizmou...a s tou nevedomostou či je sakra na tej strane voldemorta alebo nie....patrí do the best trojky.... [/quote] snape byl nejcharizmatictejsi..a herec alan rickman ho hraje skvele..
|
pon 17. bře 2008 19:09:02 |
|
|