No, evidentně jsou ty dva chlápci bratři, pak ten klučina má taky podobný rysy, klíďo by jeden z nich mohl bejt jeho děda (nebo otec? Držme se teorie děda
...) Ale jak do toho zapadá náš pár? Angela se důvěrně drží za ruku s jedním z nich, bude to její strejda nebo táta? Pokud je pravda všechno co jsem napsala výše, sázím na otce! Pravděpodobně návštěva rodičů v Arménii
Zpátky k hošanovi. Levou rukou se dotýká (možná se opírá) Angely no a pravou, podle toho jak stojej blízko, drží Serje kolem pasu. Ať to je tak či tak, všichni stojí opravdu dost blízko sebe na to aby to byli úplně cizí lidé. Byla by to hezká rodina!
Jediný, co se mi na tý fotce nelíbí, je Angelyn růžovej lak na nehtech
, k ní se to fakt nehodí. Ještě jeden postřeh: Angela má v ruce foťák, což zas ukazuje na nějakou tu rodinou slezinu, bylo by zajímavý vědět, kdo stojí za foťákem. Možná by jsme tu fotku mohli poslat americké CIA, protože, jak víme z americkým detektivních seriálů
, umí z naprosto nekvalitní fotky vytáhnout dokonalý obrázek oka jednoho z nich, a v něm uvidíme, jako v zrcadle, fotografa/ku!
To jest můj rozbor.