Re: Juj ty mamo,aby se v tom uz prase vyznalo :D
Vyhulek píše:
Ale když jsem se před včerejškem holil...tak sem si tak prohlížel tu bradu a řekl jsem DOST!!! Od teťka to zkusím bradu neholit... ...tak sem zvědavej co mi na ty bradě vyroste
Takze prisel cas... Prisel cas promyslet co udelam s bradkou... Mam tendenci ji drasticky zkratit... Chtel sem sice copanek, ale proste to nejde vyrobit... Vubec to nedrzi zamotany, mozna je toho jeste malo a kratky... Momentalne od brady dolu je to 6 cm. Asi to zkratim tak na 2 nebo jeste min... Konecky se mi toti zacinaj tak trochu vlnit... Prikladam ilustracni foto modelu, ktery sem zkousel... Rozpuštěná:
Takova gumicka na konci. Ta nevypada spatne, ale nedrzi tam svine...
Gumicka na zacatku (alias štětka):
Takhle to dopadlo s cukrovou vodou, směrováno na double beard. Nakonec to vypadá taky zajímavě ne?
úte 23. zář 2008 12:50:33
Kaťuša
Ego Brain
radím ti NESTRIHAJ, teraz to nemožeš vzdať!! vydrž, je to na dobrej ceste... najviac sa mi páči asi tá gumička na konci, treba asi lepšie utiahnut... ale ani gumička-štetka nie je taká zlá.... máš tolko možností!!!
každopádne ešte nejaký ten piatok vydrž, uvidíme čo to dá, myslím, že za chvílu tam budeš moct nosit dve gumičky pod sebou a to sa už začneš približovat shavovi.....
úte 23. zář 2008 13:33:53
ZuuL EF
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
Záááávist....záááávist . Ja chci taky už ....juj ty máááámo. Zatím tam teda už něco mám mno....ale nestojí to zatím za řeč .
A můjfotřík by to poradil jak dělat copánky.....on by se totiž mohl měřit Shavovi vtom ....ale už asi 3 roky sem ho neviděl
Jo tak díky za podporu Gumička tam právě nedrží, to mě štve... Nějak mi nejde obmotat, aby držela... Jedině najít něco jinýho... Ale stejně asi chystám zástřih aspoň těch nejdelších vousů...
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
No ted jsi zrovna v te fazi, kdy to je moc kratke na zcopankovateni, ale zaroven uz tam takovy ten naznak jde videt, kdyz chvilku pockas, tak to bude krasne
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru