Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 12:55:50

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 891 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 90  Další
 Co se komu v dneska zdálo 
Autor Zpráva
Suite-pee
Suite-pee

Příspěvek Re: Co se komu v dneska zdálo
Já diskutovala se zebrou zda jsou lidé a zebry rovnocenní :D

čtv 07. srp 2008 17:59:24
Profil ICQ
Suite-pee
Suite-pee

Pajkys píše:
Já diskutovala se zebrou zda jsou lidé a zebry rovnocenní :D

tak uz to radsi nehul :D

We hear the word, We lost ourselves,
But we find it all?

čtv 07. srp 2008 18:10:40
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Ty jo zebra ve snu, to muze bejt hezky... A jeste k tomu mluvici zebra... Me se zda tak akorat o mysich a pavoucich... >:o

čtv 07. srp 2008 18:45:57
Ego Brain
Ego Brain

i to ma sve vyznamy ;)

jinak zdalo se ti o zebrach nebo o žebrach?

Mno a me se zdalo ze sem s kamosovou matkou nekde v katakombach xD a meli jsme jeprojit, a slo to paradne, jo tet nwm co vsechno tam bylo, ale pak jsme se zasekli na jednom miste. Byl tam uplne paradni nemrtví, fakt zejo, nahanel hruzu, byl asi 3 metry vysokej a ruce mel az skoro na zem :D to jsme si nedávali. A pak se me taky zdalo ze kamos se vratil z dovoleny a měl novej sestřih a vypadal jako holcina. A on se dneska vazne vraci :lol: tak sem zvedavej co bude mit na skebce.

http://www.bandzone.cz/egofear - Life is abount muSIC
Fear is the mind-killer

pát 08. srp 2008 7:12:57
Johnny
Johnny

fuj, já měl dnes hnusnej sen, šel sjem dát do předsíně prázdnou lahev, a když jsem se podíval do zrcadla tak jsem tam nebyl, pak takovej hnusnej nepopsatelnej pocit a probudil jsem se celej zpocenej :( fuj, takový sny bych zakázal

čtv 28. srp 2008 8:24:26
Profil ICQ
Sad Statue
Sad Statue

Já měl sen jak se vyloďuju s GI's na pláži Omaha, dobýváme spolu jeden bunkr, a pak stojím vedle toho bunkru, vedle mě jeden z amíků, a před námi tank T-72 (ruský tank zkonstruovaný na přelomu 70 a 80 let), a ten tank na nás začal otáčet věž, tak onen amík vzal dynamit, od kterého vedla asi metr dlouhá zápalná šňůra, amík to zapálil, a hodil po tom tanku, ale hodil to tak šikovně, že ona zápalná šňůra mi vypálila vlasy v zadní části hlavy, takže tam byl plácek asi 2x2 centimetry, a co bylo ještě lepší, ten plácek lemovaly spálené vlasy, které se proměňovaly ve velké bílé červy. Tak jsem všechny ty červy vytahal, a otočil se, přede mnou najednou stál holič a ve frontě dva týpci, co byli stejně postižení jako já, tak jsem se s jedním zakecal, a zkritizovali jsme amerikánskou techniku likvidování tanků, pak na mě přišla řada, tak onen holič vzal strojek, a najednou jsem byl plešatej, jen na zátylku mě holič nechal pramínek vlasů s tím, že nejde ustřihnout... a vzbudil jsem se :)

(Podle skutečné události)
Obrázek

čtv 28. srp 2008 13:31:06
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

Po prochlastané noci si sny nepamatuju, ale jestli si něco zapamatuju dneska tak to sem postnu :) . Většinou to jsou celkem psychárny, takže si o mě budete myslet, že jsem totální magor :haha:

čtv 28. srp 2008 19:23:20
Psycho
Psycho

Valiavand píše:
Já měl sen jak se vyloďuju s GI's na pláži Omaha, dobýváme spolu jeden bunkr, a pak stojím vedle toho bunkru, vedle mě jeden z amíků, a před námi tank T-72 (ruský tank zkonstruovaný na přelomu 70 a 80 let), a ten tank na nás začal otáčet věž, tak onen amík vzal dynamit, od kterého vedla asi metr dlouhá zápalná šňůra, amík to zapálil, a hodil po tom tanku, ale hodil to tak šikovně, že ona zápalná šňůra mi vypálila vlasy v zadní části hlavy, takže tam byl plácek asi 2x2 centimetry, a co bylo ještě lepší, ten plácek lemovaly spálené vlasy, které se proměňovaly ve velké bílé červy. Tak jsem všechny ty červy vytahal, a otočil se, přede mnou najednou stál holič a ve frontě dva týpci, co byli stejně postižení jako já, tak jsem se s jedním zakecal, a zkritizovali jsme amerikánskou techniku likvidování tanků, pak na mě přišla řada, tak onen holič vzal strojek, a najednou jsem byl plešatej, jen na zátylku mě holič nechal pramínek vlasů s tím, že nejde ustřihnout... a vzbudil jsem se :)

Kurna, a pak ze Strny je magor do vojaku :-D

čtv 28. srp 2008 19:37:09
Sad Statue
Sad Statue

Já jsem spíš magor do Star Wars z druhý světový :)

(Podle skutečné události)
Obrázek

pát 29. srp 2008 16:02:59
Psycho
Psycho

Star Wars z druhe svetove??? WTF?

pát 29. srp 2008 16:07:40
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 891 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 90  Další