Co se komu v dneska zdálo
Autor |
Zpráva |
Pajkys
Suite-pee
|
Re: Co se komu v dneska zdálo
Já diskutovala se zebrou zda jsou lidé a zebry rovnocenní
|
čtv 07. srp 2008 17:59:24 |
|
|
Giingger
Suite-pee
Registrován: úte 27. kvě 2008 19:43:53 Příspěvky: 161 Bydliště: Praha 8
|
Pajkys píše: Já diskutovala se zebrou zda jsou lidé a zebry rovnocenní tak uz to radsi nehul
_________________ Life is a waterfall, We drink from the river, Then we turn around and put up our walls. Swimming through the void We hear the word, We lost ourselves, But we find it all?
|
čtv 07. srp 2008 18:10:40 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Ty jo zebra ve snu, to muze bejt hezky... A jeste k tomu mluvici zebra... Me se zda tak akorat o mysich a pavoucich...
|
čtv 07. srp 2008 18:45:57 |
|
|
ZuuL EF
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
|
i to ma sve vyznamy jinak zdalo se ti o zebrach nebo o žebrach? Mno a me se zdalo ze sem s kamosovou matkou nekde v katakombach xD a meli jsme jeprojit, a slo to paradne, jo tet nwm co vsechno tam bylo, ale pak jsme se zasekli na jednom miste. Byl tam uplne paradni nemrtví, fakt zejo, nahanel hruzu, byl asi 3 metry vysokej a ruce mel az skoro na zem to jsme si nedávali. A pak se me taky zdalo ze kamos se vratil z dovoleny a měl novej sestřih a vypadal jako holcina. A on se dneska vazne vraci tak sem zvedavej co bude mit na skebce.
pát 08. srp 2008 7:12:57 |
|
|
Martas.
Johnny
Registrován: stř 23. dub 2008 15:27:47 Příspěvky: 2260 Bydliště: Písek
|
fuj, já měl dnes hnusnej sen, šel sjem dát do předsíně prázdnou lahev, a když jsem se podíval do zrcadla tak jsem tam nebyl, pak takovej hnusnej nepopsatelnej pocit a probudil jsem se celej zpocenej fuj, takový sny bych zakázal
|
čtv 28. srp 2008 8:24:26 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
Já měl sen jak se vyloďuju s GI's na pláži Omaha, dobýváme spolu jeden bunkr, a pak stojím vedle toho bunkru, vedle mě jeden z amíků, a před námi tank T-72 (ruský tank zkonstruovaný na přelomu 70 a 80 let), a ten tank na nás začal otáčet věž, tak onen amík vzal dynamit, od kterého vedla asi metr dlouhá zápalná šňůra, amík to zapálil, a hodil po tom tanku, ale hodil to tak šikovně, že ona zápalná šňůra mi vypálila vlasy v zadní části hlavy, takže tam byl plácek asi 2x2 centimetry, a co bylo ještě lepší, ten plácek lemovaly spálené vlasy, které se proměňovaly ve velké bílé červy. Tak jsem všechny ty červy vytahal, a otočil se, přede mnou najednou stál holič a ve frontě dva týpci, co byli stejně postižení jako já, tak jsem se s jedním zakecal, a zkritizovali jsme amerikánskou techniku likvidování tanků, pak na mě přišla řada, tak onen holič vzal strojek, a najednou jsem byl plešatej, jen na zátylku mě holič nechal pramínek vlasů s tím, že nejde ustřihnout... a vzbudil jsem se
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
(Podle skutečné události)
|
čtv 28. srp 2008 13:31:06 |
|
|
bosak00
Lost in Hollywood
|
Po prochlastané noci si sny nepamatuju, ale jestli si něco zapamatuju dneska tak to sem postnu . Většinou to jsou celkem psychárny, takže si o mě budete myslet, že jsem totální magor
|
čtv 28. srp 2008 19:23:20 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Valiavand píše: Já měl sen jak se vyloďuju s GI's na pláži Omaha, dobýváme spolu jeden bunkr, a pak stojím vedle toho bunkru, vedle mě jeden z amíků, a před námi tank T-72 (ruský tank zkonstruovaný na přelomu 70 a 80 let), a ten tank na nás začal otáčet věž, tak onen amík vzal dynamit, od kterého vedla asi metr dlouhá zápalná šňůra, amík to zapálil, a hodil po tom tanku, ale hodil to tak šikovně, že ona zápalná šňůra mi vypálila vlasy v zadní části hlavy, takže tam byl plácek asi 2x2 centimetry, a co bylo ještě lepší, ten plácek lemovaly spálené vlasy, které se proměňovaly ve velké bílé červy. Tak jsem všechny ty červy vytahal, a otočil se, přede mnou najednou stál holič a ve frontě dva týpci, co byli stejně postižení jako já, tak jsem se s jedním zakecal, a zkritizovali jsme amerikánskou techniku likvidování tanků, pak na mě přišla řada, tak onen holič vzal strojek, a najednou jsem byl plešatej, jen na zátylku mě holič nechal pramínek vlasů s tím, že nejde ustřihnout... a vzbudil jsem se Kurna, a pak ze Strny je magor do vojaku
|
čtv 28. srp 2008 19:37:09 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
Já jsem spíš magor do Star Wars z druhý světový
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
(Podle skutečné události)
|
pát 29. srp 2008 16:02:59 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Star Wars z druhe svetove??? WTF?
|
pát 29. srp 2008 16:07:40 |
|
|