Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 13:32:08

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1283 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 129  Další
 OFF-TOPIC 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor

Příspěvek Re: OFF-TOPIC
bosak00: no, kdybych ji měla teď potkat, asi by to nedopadlo dobře :lol:

Martas.: jo, trochu se mi ulevilo, ale v tom všem dneska pokračovala a pokračovat asi bude..

Liter poeta: :D :D

On ten člověk, u kterýho mě tak hnusně pomluvila, je její dlouholetej kamarád. Já ho znám kratší dobu, ale on jí prostě všechno věří. Navykládala mu nějaký nehorázný lži a to jenom proto, že ten člověk strávil pár dní s partou lidí, ve který jsem byla i já a ještě jedna slečna. Dřív se tvářila jako kamarádka, když tohle zjistila, začala mě pomlouvat a nechávat mi hnusný vzkazy na jednom fóru. Přijde vám to normální? Ona je majetnická, asi jí vadí, že by se s tim klukem bavil i někdo jinej. A já mu musela slíbit, že na ni nebudu reagovat, jinak by se naše přátelství asi zničilo úplně.

Můžete mi někdo poradit, co s tou píčou udělat? Já bych jí nejradši strašně zbila, ale bydlí přes půl republiky, takže to tak lehký neni :lol:
Ona mi prostě zničila přátelství, na kterym mi hodně záleželo.
No, začínám bejt vzteklá, radši se jdu učit na státnice :D

úte 26. srp 2008 11:14:06
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Uč se uč... :D
Ženský ženský... :D
Z oka do oka si to vyřikat?
Tak ten kluk by jí taky nemusel věřit všechno ne? Jestli neni blbej tak jí úplně nevěří pokud jí zná...
Nevim sice o co de, ale nejlepší řešení je si všechno pěkně vyřikat ne? Ať už s tou babou nebo s tim klukem... :)

úte 26. srp 2008 11:24:59
Administrátor
Administrátor

Já s tou kundou (pardon :D) nesmim mluvit, já mu slíbila, že to nechám být aspoň do tý doby, dokud si on s ní nevyjasní, proč o mně mluví tak, jak mluví :D
A jako důvod jejího jednání opravdu neznám, ona prostě z přátelskýho chování najednou obrátila a chová se zákeřně, navíc kamarádce ještě vyhrožuje (veřejně, na jednom fóru), že zveřejní něco, co jí ublíží...
Ale ono nějaký vyříkání s ní nemá smysl, když o vás začne někdo záměrně šířit lži a pomlouvat vás, asi nemá cenu o tom s tim člověkem mluvit.
A já nevim, jestli jí věří všechno, každopádně je ona mrcha vychcaná a ví, jak na něj, takže na něj udělá oči, udělá ze sebe chudinku a je to.

Ježiš lidi, já jsem tak ráda, že to můžu někam napsat, ta lenice si to tady nikdy nepřečte, ale mně se aspoň trochu uleví :D

úte 26. srp 2008 11:32:36
Sad Statue
Sad Statue

Lindo, ale já jsem kluk :sok: Jo aha, to není vzkaz pro mě, sry :D
Toť kulturní vložka :)
A přijmi mou upřímnou soustrast nad vzdáleností, která dělí tebe a tvou sokyni, ono je to někdy docela sranda jen tak sedět s jedním, dvěma lidma, a vymýšlet pomstu :D

(Podle skutečné události)
Obrázek

úte 26. srp 2008 11:44:29
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

Njn vy holky to máte těžké, vy si jen tak asi nemůžete dát po hubě jako my :haha: . Ale tak mi se jen zřídkakdy pomlouváme :happy:

úte 26. srp 2008 11:52:25
Old School Hollywood
Old School Hollywood

já myslel že se taky pomlouváme ne? :haha:

úte 26. srp 2008 11:59:57
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

Liter poeta píše:
já myslel že se taky pomlouváme ne? :haha:

Já myslel, že jsi chlap :| :haha:

úte 26. srp 2008 12:00:56
Old School Hollywood
Old School Hollywood

já sem chlap :haha: ale tak řekněme si na rovinu bez nějakého mužství že se taky občas pomlouváme akorát né tak často jako holky a kdo říká že ne tak kecá ;)

úte 26. srp 2008 12:03:36
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

Liter poeta píše:
já sem chlap :haha: ale tak řekněme si na rovinu bez nějakého mužství že se taky občas pomlouváme akorát né tak často jako holky a kdo říká že ne tak kecá ;)

Podle toho co bereš jako pomluvy :D. Klidně řeknu o někom že je blbec když u toho není, ale nemám problém říct mu to pak do očí :). To jako pomluvu neberu. Pomluvu beru jako informaci o určité osobě, která by se k ní neměla dostat.

úte 26. srp 2008 12:05:29
Old School Hollywood
Old School Hollywood

jo tak takhle tak to máme trošku rozdíl v názorech, takhle já taky nikoho nepomlouvám aby se to němu nedostalo to fakt neni chlapský. ale já myslim že cokoliv řekneš o někom za jeho zády je pomluva

úte 26. srp 2008 12:10:10
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1283 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 129  Další