Autor |
Zpráva |
linda
Administrátor
|
Re: OFF-TOPIC
bosak00: no, kdybych ji měla teď potkat, asi by to nedopadlo dobře Martas.: jo, trochu se mi ulevilo, ale v tom všem dneska pokračovala a pokračovat asi bude.. Liter poeta: On ten člověk, u kterýho mě tak hnusně pomluvila, je její dlouholetej kamarád. Já ho znám kratší dobu, ale on jí prostě všechno věří. Navykládala mu nějaký nehorázný lži a to jenom proto, že ten člověk strávil pár dní s partou lidí, ve který jsem byla i já a ještě jedna slečna. Dřív se tvářila jako kamarádka, když tohle zjistila, začala mě pomlouvat a nechávat mi hnusný vzkazy na jednom fóru. Přijde vám to normální? Ona je majetnická, asi jí vadí, že by se s tim klukem bavil i někdo jinej. A já mu musela slíbit, že na ni nebudu reagovat, jinak by se naše přátelství asi zničilo úplně. Můžete mi někdo poradit, co s tou píčou udělat? Já bych jí nejradši strašně zbila, ale bydlí přes půl republiky, takže to tak lehký neni Ona mi prostě zničila přátelství, na kterym mi hodně záleželo. No, začínám bejt vzteklá, radši se jdu učit na státnice
|
úte 26. srp 2008 11:14:06 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Uč se uč... Ženský ženský... Z oka do oka si to vyřikat? Tak ten kluk by jí taky nemusel věřit všechno ne? Jestli neni blbej tak jí úplně nevěří pokud jí zná... Nevim sice o co de, ale nejlepší řešení je si všechno pěkně vyřikat ne? Ať už s tou babou nebo s tim klukem...
|
úte 26. srp 2008 11:24:59 |
|
|
linda
Administrátor
|
Já s tou kundou (pardon ) nesmim mluvit, já mu slíbila, že to nechám být aspoň do tý doby, dokud si on s ní nevyjasní, proč o mně mluví tak, jak mluví A jako důvod jejího jednání opravdu neznám, ona prostě z přátelskýho chování najednou obrátila a chová se zákeřně, navíc kamarádce ještě vyhrožuje (veřejně, na jednom fóru), že zveřejní něco, co jí ublíží... Ale ono nějaký vyříkání s ní nemá smysl, když o vás začne někdo záměrně šířit lži a pomlouvat vás, asi nemá cenu o tom s tim člověkem mluvit. A já nevim, jestli jí věří všechno, každopádně je ona mrcha vychcaná a ví, jak na něj, takže na něj udělá oči, udělá ze sebe chudinku a je to. Ježiš lidi, já jsem tak ráda, že to můžu někam napsat, ta lenice si to tady nikdy nepřečte, ale mně se aspoň trochu uleví
|
úte 26. srp 2008 11:32:36 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
Lindo, ale já jsem kluk Jo aha, to není vzkaz pro mě, sry Toť kulturní vložka A přijmi mou upřímnou soustrast nad vzdáleností, která dělí tebe a tvou sokyni, ono je to někdy docela sranda jen tak sedět s jedním, dvěma lidma, a vymýšlet pomstu
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
(Podle skutečné události)
|
úte 26. srp 2008 11:44:29 |
|
|
bosak00
Lost in Hollywood
|
Njn vy holky to máte těžké, vy si jen tak asi nemůžete dát po hubě jako my . Ale tak mi se jen zřídkakdy pomlouváme
|
úte 26. srp 2008 11:52:25 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
Registrován: pon 17. bře 2008 15:28:42 Příspěvky: 4898 Bydliště: Hodonín
|
já myslel že se taky pomlouváme ne?
|
úte 26. srp 2008 11:59:57 |
|
|
bosak00
Lost in Hollywood
|
Liter poeta píše: já myslel že se taky pomlouváme ne? Já myslel, že jsi chlap
|
úte 26. srp 2008 12:00:56 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
já sem chlap ale tak řekněme si na rovinu bez nějakého mužství že se taky občas pomlouváme akorát né tak často jako holky a kdo říká že ne tak kecá
|
úte 26. srp 2008 12:03:36 |
|
|
bosak00
Lost in Hollywood
|
Liter poeta píše: já sem chlap ale tak řekněme si na rovinu bez nějakého mužství že se taky občas pomlouváme akorát né tak často jako holky a kdo říká že ne tak kecá Podle toho co bereš jako pomluvy . Klidně řeknu o někom že je blbec když u toho není, ale nemám problém říct mu to pak do očí . To jako pomluvu neberu. Pomluvu beru jako informaci o určité osobě, která by se k ní neměla dostat.
|
úte 26. srp 2008 12:05:29 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
jo tak takhle tak to máme trošku rozdíl v názorech, takhle já taky nikoho nepomlouvám aby se to němu nedostalo to fakt neni chlapský. ale já myslim že cokoliv řekneš o někom za jeho zády je pomluva
|
úte 26. srp 2008 12:10:10 |
|
|