No, ve škole sme to možná brali, ale já si moc věcí z dějepisu nepamatuju... Mám dojem, že si při moderních dějinách učitelka "povídala" s klukama, který to zajímalo a už to znali a my ostatní sme z toho zas tolik neměli...
No mi jsme se na základce dostali k roku 1946 a v prvák si nepamatuju, ale taky nějak tak, vim, že jsme si o tom povídali s jedním učitelem, dost jsem z toho byl pak vytřeštěnej
ned 24. srp 2008 21:13:21
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
Re: "Výročí" okupace
nase skolstvi potrebuje zmenu..hlavne ze nas ucili kolik mel napoleon milenek a podobne blbosti, k cemu mi je taky vyjmenovat manzelky Karla IV..boze
No on se to nějak ted změnilo ne? na základkách se učí jiným sistémem, ne podle těch osnov, mě se to netýkalo, tak sjem se o to nějak nezajímal
ned 24. srp 2008 21:21:54
rizek
Mr. Jack
Martas. píše:
No on se to nějak ted změnilo ne? na základkách se učí jiným sistémem, ne podle těch osnov, mě se to netýkalo, tak sjem se o to nějak nezajímal
no na zakladkach by se melo jet podle ramcoveho vzdelavaciho programu, coz je to, ze si ucitele vicemene delaj osnovy sami...myslenka to je dobra, ale chci videt ty stary ucitelky co uci 40 let, jak si budou delat vlastni RVP... od pristiho skolniho roku to ma byt i na strednich
no na zakladkach by se melo jet podle ramcoveho vzdelavaciho programu, coz je to, ze si ucitele vicemene delaj osnovy sami...myslenka to je dobra, ale chci videt ty stary ucitelky co uci 40 let, jak si budou delat vlastni RVP... od pristiho skolniho roku to ma byt i na strednich
No něco takovýhojsem zaslechl, jedna učitelka šla tvůli tý změne radši do důchodu, to by mohlo být lepší než se učit podle nějakech blbejch osnov, taky bych rád viděl jak to tihle veteráni zkousnou
ned 24. srp 2008 21:25:52
rizek
Mr. Jack
u techto "veteranu" to bude samozrejme problem..vymejslet si svoje hodiny, ucit trochu jinak nez jen drtit do deti fakta atd..treba stredoskolsky dejepis mi prisel jen o drceni letopoctu a jmen.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru