Autor |
Zpráva |
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Re: Domácí mazlíčci
MaxFriik píše: I se sklipkanama se da hrat a starat se o ne moc nemusis... A mazlit se s nima můžeš taky že jo... Mish píše: No, asi bych ti je tu měla maximálně vynachválit, když se mrchy furt množí a já se je marně snažim udat Ne, jsou v pohodě, takový hezčí, chytřejší a míň smaradlavý myšky ) To množení je problém asi u spousty zvířat.... Právě řešíme co budeme dělat s těma achatinama až se nám začnou množit... Maj 3× do roka asi 150 vajíček... Budem mít 3 kousky takže asi 900 za rok? Jasně, že se nevylíhnout všechny... Ale vajíčka budem asi dávat do mrazu hned jak se objevěj... (potřebujou teplo na vývoj...) Horší to bude s tim druhym druhem, kterej normálně rodí... Jinak prej brácha taky uvažuje o hadovi... Bože... Teď řešíme jak budem těm achatinám topit... potřebujou o něco víc než máme doma... Jenže se musej rosit, pže potřebujou větší vlhkost... No ale pak tam nemůžem instalovat jen tak žárovku a stříkat na ní vodu...
|
pát 22. srp 2008 20:45:50 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
D_M píše: Teď řešíme jak budem těm achatinám topit... potřebujou o něco víc než máme doma... Jenže se musej rosit, pže potřebujou větší vlhkost... No ale pak tam nemůžem instalovat jen tak žárovku a stříkat na ní vodu... Sauna Navrhni to doma jako záminku k vybudování domácí sauny
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
(Podle skutečné události)
|
pát 22. srp 2008 21:06:01 |
|
|
D_M
Psycho
|
Valiavand píše: Sauna Navrhni to doma jako záminku k vybudování domácí sauny To by nebylo špatný... Nahoře se sounim já a dole se plazej šnečci... Na saunu potřebuju prachy... A hodně... Ani kdybych daroval ledvinu, nebylo by dost peněz...
|
pát 22. srp 2008 21:15:06 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
D_M píše: Valiavand píše: Sauna Navrhni to doma jako záminku k vybudování domácí sauny To by nebylo špatný... Nahoře se sounim já a dole se plazej šnečci... Na saunu potřebuju prachy... A hodně... Ani kdybych daroval ledvinu, nebylo by dost peněz... Hmm, nejlepší čas k zamyšlení, proč ti dal pánbůh dvě ledviny
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
(Podle skutečné události)
|
pát 22. srp 2008 21:44:22 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
bosak00: dakujem za info, zatial nad tým len uvažujem a to len daleko do budúcna ale aj tak dik.... a potom može byť super mať nejakú tu malú opičku, ale to je už utópia...
|
sob 23. srp 2008 8:57:50 |
|
|
D_M
Psycho
|
Kaťuša píše: a potom može byť super mať nejakú tu malú opičku, ale to je už utópia... Napadá mě... Pořiď si potomka... (jasně řízku, nejsme z opic, ale stejně... )
|
sob 23. srp 2008 9:01:05 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
D_M píše: Kaťuša píše: a potom može byť super mať nejakú tu malú opičku, ale to je už utópia... Napadá mě... Pořiď si potomka... (jasně řízku, nejsme z opic, ale stejně... ) dobrý nápad....
|
sob 23. srp 2008 9:02:40 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
D_M píše: A mazlit se s nima můžeš taky že jo... No mozna te to prekvapi, ale muzes Normalne ti lozi po ruce, pekne to simra a je to moc prijemne
|
sob 23. srp 2008 9:55:43 |
|
|
D_M
Psycho
|
MaxFriik píše: D_M píše: A mazlit se s nima můžeš taky že jo... No mozna te to prekvapi, ale muzes Normalne ti lozi po ruce, pekne to simra a je to moc prijemne No já vim, že můžeš... Ale jen ta představa... Brr...
|
sob 23. srp 2008 10:16:44 |
|
|
bosak00
Lost in Hollywood
|
Kaťuša píše: bosak00: dakujem za info, zatial nad tým len uvažujem a to len daleko do budúcna ale aj tak dik.... a potom može byť super mať nejakú tu malú opičku, ale to je už utópia... S opicema mám dost zkušeností, i když já alkohol většinou snáším dobře . Co se exotických zvířet týče, tak mám příbuzného co je úplně maniak . Choval v teráriu které měl skoro přes půl velkého pokoje kajmana. Měl tři fakt obří leguány, které ještě množil, štíra a dva sklípkany. Dlouho jsem tam nebyl teďkom, takže nvm jak se mu ta zoo rozrůstá, ale slyšel jsem že kajmana musel dát pryč, protože i když to je menší druh tak ta svině byla dobře krmená a pěkně mu narostla
|
sob 23. srp 2008 11:03:08 |
|
|