Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 23. lis 2024 20:56:05

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 386 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39  Další
 Domácí mazlíčci 
Autor Zpráva
Ego Brain
Ego Brain

Příspěvek Re: Domácí mazlíčci
Tak jo, jedem. Dve fenky. Jedna je pudl a jmenuje se Dina, je to muj milasek ;). Pak druha fenka Bandoga, jmeno Bekina. Pak mame tri kocoury. Dabla, Garfielda a Tlápku. Hejno krečků ma sestra. Pak cincily, zrovna dneska se nam narodili dve novy, takze mame 5 cincil. A posledni mazlik rodiny je chameleon Jarda :P

http://www.bandzone.cz/egofear - Life is abount muSIC
Fear is the mind-killer

čtv 21. srp 2008 19:31:10
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Suite-pee
Suite-pee

Vyhulek píše:
Tak jo, jedem. Dve fenky. Jedna je pudl a jmenuje se Dina, je to muj milasek ;). Pak druha fenka Bandoga, jmeno Bekina. Pak mame tri kocoury. Dabla, Garfielda a Tlápku. Hejno krečků ma sestra. Pak cincily, zrovna dneska se nam narodili dve novy, takze mame 5 cincil. A posledni mazlik rodiny je chameleon Jarda :P

A jake barevne mutace se vam narodily cincilky? :)

čtv 21. srp 2008 19:53:49
Profil ICQ
Ego Brain
Ego Brain

sou po tatoj a mame, sedy a na brise bily.

http://www.bandzone.cz/egofear - Life is abount muSIC
Fear is the mind-killer

pát 22. srp 2008 15:20:30
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Suite-pee
Suite-pee

Vyhulek píše:
sou po tatoj a mame, sedy a na brise bily.

To jo, ti barevni jsou nejhezci :)

pát 22. srp 2008 15:43:59
Profil ICQ
Ego Brain
Ego Brain

ako malé sprosté dieta som túžila po nejakom domácom mazlíčkovi, ale máti by nám povolila nanajvýš rybyčky... :)
a možno je aj dobre, asi by sa mi nechcelo o nejaké to zvieratko starať...
do budúcna rozmýšlam nad mačkou, ale ani taký had by nemusel byť zlý...

pát 22. srp 2008 16:14:03
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

Kaťuša píše:
ako malé sprosté dieta som túžila po nejakom domácom mazlíčkovi, ale máti by nám povolila nanajvýš rybyčky... :)
a možno je aj dobre, asi by sa mi nechcelo o nejaké to zvieratko starať...
do budúcna rozmýšlam nad mačkou, ale ani taký had by nemusel byť zlý...

Had je vážně dobrý ;) . Nepotřebuje ani tak moc péče, snad jen měnit vodu co den aspoň, uklízet mu v terárku jak je třeba, a jednou týdně ho nakrmit :). A pokuď si nepořídíš nějakého jedovatého ( už jsem viděl chřestáše ve zverimexu... ) tak se s ním dá i mazlit :D. Můj měl strašně rád svetry :) . No a kdbys chtěla něco jedovatého, tak na to bys potřebovala povolení, pak obstarat protijed a kdesik cosik nvm přesně co ještě :|

pát 22. srp 2008 16:29:06
Psycho
Psycho

I se sklipkanama se da hrat a starat se o ne moc nemusis... :)

pát 22. srp 2008 16:33:21
Ego Brain
Ego Brain

bosak00: ty máš teda jedného doma? aký druh? asi si to tu písal, ale nemám teraz čas si to prečítatť....

jasné že by som chcela nejedovatého, taký čo by mi kamarátsky splýval na krku... :D

pát 22. srp 2008 16:38:43
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

Kaťuša píše:
bosak00: ty máš teda jedného doma? aký druh? asi si to tu písal, ale nemám teraz čas si to prečítatť....

jasné že by som chcela nejedovatého, taký čo by mi kamarátsky splýval na krku... :D

Měl jsem :( . Byla to Užovka Čtyřpruhá. Někdy se ji říká i Pardálí. Uploadl jsem ti ilustrační obrázek. Jestli budeš chtít nějaké podrobnější info tak se to dá určitě lehce vygooglit ;)
Obrázek
No měla celkem velké terárko cca 170x160x150 cm. Tohle odhaduju, bo je to už delší dobu, ale přibližně to sedí. Tihle a taky většina hadů, pokuď si teda nepořídíš krajtu nebo hroznýše (existujou i malé druhy, ale ty se běžně neprodávaj) se spokojí i s menším terárkem. Vybavení tam měla jednu žárovku na vyhřívání, dva větší klacky na úkryt a misku z vodou. Na stěně měla ještě přilepené nějaké šutry, aby tam mohla ležet, ale to bylo už součástí terárka. Jako podestýlku jsem kupoval jednou za měsíc-dva takový speciální substrát , nevím jak se tomu nadávalo, ale moc to nestálo. A pak jednou týdně myši. Jednu nebo dvě. Myši stáli 10 kč. nvm jak stojí teď, ale víc jak 15 kč to asi nebude. A užovky jsou většinou nekousavé pokuď nejsou nemocné nebo podobně. A jsou (na hady) dost přítulné. Pokuď si už teda hada pořídíš tak za něho neplatíš tolik jako třeba za psa nebo kočku, nemusíš ho venčit a ani se o něho jinak speciálně starat, kromě teda krmení, čištění terárka a když je třeba tak veterina. A může to být jako skvělý doplněk do bytu. Ale v mojem případě ( a asi i vě většině ) to byl rodinný mazlíček :). A sakra jsem se víc rozepsal... :D

pát 22. srp 2008 17:47:55
Suite-pee
Suite-pee

D_M píše:
Jaký sou pískomilové? Ne, že bych o nějakym uvažoval... :)

No, asi bych ti je tu měla maximálně vynachválit, když se mrchy furt množí a já se je marně snažim udat :mrgreen: Ne, jsou v pohodě, takový hezčí, chytřejší a míň smaradlavý myšky :))

pát 22. srp 2008 19:50:40
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 386 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39  Další