Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 9:32:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 195 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Další
 KoЯn 

Nooo? :-D
Old school nový album..uhmmm, těším se 32%  32%  [ 6 ]
Old school? To néé, ja chcu pecky jako je Hold on 5%  5%  [ 1 ]
Upřímě řečeno...vůbec mě to nerajcuje, rajcnější už je moje bábi v podprsence 26%  26%  [ 5 ]
Jo a na koncert jedu!!! 5%  5%  [ 1 ]
Jo a na koncert nejedu!!! 32%  32%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 19

KoЯn 
Autor Zpráva
Ego Brain
Ego Brain

Příspěvek Re: KoЯn
Od Heada uz taky neco vykouklo, ma to na myspace http://www.myspace.com/brianheadwelch

A me se to libi :P

http://www.bandzone.cz/egofear - Life is abount muSIC
Fear is the mind-killer

úte 17. čer 2008 13:08:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Ego Brain
Ego Brain

Tet sem po dlouhatacky dobe juknul z nudy na KCZ forum a co sem tam neprecetl? xD juj ty mamoo!!!

No, nedalo mi to, tak sem hážů pár úryvků jednoho blogera nejmenovaného herního portálu. Je to spíš jen pro zasmání a také pro zamyšlení jaký lidi taky tuhle skupinu poslouchají Question

název blogu: Hip Hop vs Hevay metal, a nekde sem cetl ze ti co poslouchaj hip hop neumijo sukat

citace:
Hevay metal vs Hip Hop
Hip.hop je debil styl ktery nema obdoby. Poslouchaj jen pubertaci hip.hop. Uz tam nebudu psat tu tecku pac to je y3n h1p h0p a to I a O charakterisuje 1 a 0 a to je 10 takze to poslouchaj jen deti. je mi sice 11 ale posloucham KoRnaky. maji lepsi kitaristy nez slipknot. Hip hop ale neni hudba protoze se tam jen uchilne mluvi.
Metal best je nejlepsi. zpiva se tam sou tam kitary a zpiva se tam. korn je jedna z nejlepsich hevay metal skupin. hrajou thras a maji nejlepsiho kitaristu davise. Je to nejlepsi hudba protoze se tam zpiva! a o tom hudba je!

edit: Redakce pubertalnich decek nezna meze tolik komentaru urazek kornu a slipknot a hip hopu vsechno dokonce i me nechapu vas. gamepark no samy decka

http://www.gamepark.cz/hip_hop_vs_hevay_metal_18404.htm

název 2. blogu: o KoRn hiphopaci muzete jit marne sukat

citace:
skup
ina
zpev: Korey, kitara: jonatchan davis, basa: munky, bubny: joey
hrajou tras metal a hevay. jsou dobra skupina a na http://www.mp3s.nadruhou.net se stahnou jejichh pisnicky

http://www.gamepark.cz/o_korn_18407.htm

název 3. blogu: Slipknot neni metal je to debilovina a hip hop este veci

citace:
Korn je pravej metal ne nejakej smradlavej slipknot
Slipknot nema nic spolecnyho z metalem. KoRn je lepsi. slipknot je nejvetsi sracka protoze jim nejde rozumet a porad tam jen rvou a maji maski jak debilovove. KoRn tam se zpiva a maji lepsiho kytaristu. Proto FUCK OFF slipknot and jojn Korn komunity kdo souhlasi ze slipknot neni metal a korn je nejlepsi tak piste a este nejveci p*covina hip hop

Nejvíc mě dostali věty typu "Zpiva se tam sou tam kitary a zpiva se tam." nebo "zpev: Korey, kitara: jonatchan davis, basa: munky, bubny: joey" ... opravdu to bych nevymyslel ani kdybych moc chtěl. xD

Fear is the mind-killer

stř 16. črc 2008 13:53:08
Johnny
Johnny

omg, takovýhle děcka bych vraždil, další důvod proč nemám rád blogy, protože si je dělat takovýhle hovada, prej hopeři neuměj šukat :D :D :D sem nevěděl, že se to řídí podle hudby

stř 16. črc 2008 13:57:49
Profil ICQ
Ego Brain
Ego Brain

:D njn tá veta s dvojitým "zpíva se tam" je parádna....
nechápem ani ja, v 11-rokoch vyslovovať také názory, to som poriadne ani nevedela čo je hudba...

stř 16. črc 2008 18:02:20
Psycho
Psycho

stupido stupido :)

stř 16. črc 2008 18:11:55
Ego Brain
Ego Brain

Ja bych taky curiny strilel

Fear is the mind-killer

čtv 17. črc 2008 6:26:03
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

Děcka bych neřešil...
Btw: Až teď jsem slyšel Untitled, co na to říkáte? ( myslím na to album, ne na to, že jsem to slyšel poprvé :D )

úte 19. srp 2008 23:21:57
Mr. Jack
Mr. Jack

bosak00 píše:
Děcka bych neřešil...
Btw: Až teď jsem slyšel Untitled, co na to říkáte? ( myslím na to album, ne na to, že jsem to slyšel poprvé :D )

mě se líbí, vetsina fandu korn toto album a see on the other side kritizuje ale ja je povazuji za nej

stř 20. srp 2008 11:38:06
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

rizek píše:
bosak00 píše:
Děcka bych neřešil...

mě se líbí, vetsina fandu korn toto album a see on the other side kritizuje ale ja je povazuji za nej

Přesně tak, staré alba jsou taky dobré, ale to myslím úplně první Follow the leader... Chápu že je to nu-metal, ale stejně podle mě do tvrdší muziky rap a hip hop nepatří ;)

stř 20. srp 2008 12:56:48
Mr. Jack
Mr. Jack

bosak00 píše:
rizek píše:
bosak00 píše:
Děcka bych neřešil...

Přesně tak, staré alba jsou taky dobré, ale to myslím úplně první Follow the leader... Chápu že je to nu-metal, ale stejně podle mě do tvrdší muziky rap a hip hop nepatří ;)

nevim me se nelibi jejich "zvuk" na prvnich deskach..posledni dve ale mam velmi rad

stř 20. srp 2008 13:05:36
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 195 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Další