Ano, větší počet, to jsem taky řekl, ptal jsem se "jak by se měnila taktika, krom toho, že by bylo nasazeno víc vojáků?". S těmi raketami máš pravdu. Já ale mluvím právě o těch taktikách - vzpomeň si na taktiky, no spíš "taktiky" z druhé svétové, ty byly nemožné, vzpomeň si na taktiky z Afghánistánu či Čečenka, tak taky rusové dostali na prdel (ruský konvoj byl ničen ze skal kvůli špatnému průzkumu, ruský konvoj byl zničením prvního a posledního vozidla uvězněn v ulici, kde byl doražen, apod.), a mě zajímá, jestli už tohle Rusové nějak vychytali, nebo jestli by to proti nim mohli použít i Američené. Tyhle chyby se neděly kvuli nasazení horší techniky...
to uz ale nemuzes zobecnovat, zalezi to primo na konkretni situaci ano USA by nasadila svoje elitni komanda například, zatímco rusáci pořádně kromě Specnaz pořádně nic nemají, takže např USA by se mohla právě více zaměřovat na guerilový způsob boje
A to byla velká slabina Ruska, guerily, jestli Rusko Gruzii porazí, tak Gruzie zřejmě přejde do partyzánského odboje, a já chci vedět, jak se s tím Rusko vypořádá (pokud k tomu vůbec dojde). Pokud zase dostane na prdel, a a najde se někdo chytrý v Pentagonu, tak třetí světovou rozhodnou atomovky...
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
(Podle skutečné události)
pát 15. srp 2008 14:05:01
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
Re: OFF-TOPIC
jako čečenci vyslali barajeva tak třeba zase někdo obsadí nějakou školu či divadlo
pát 15. srp 2008 19:41:43
ZuuL EF
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru