Autor |
Zpráva |
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
Re: OFF-TOPIC
Liter poeta píše: no konečně. ano je to tak to prostě nejde nejde to je nerealne
|
pát 15. srp 2008 10:21:11 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
Registrován: pon 17. bře 2008 15:28:42 Příspěvky: 4898 Bydliště: Hodonín
|
nejde to je kurevsky reálné, zkus si uřezat nohu asi vím co řekneš
|
pát 15. srp 2008 12:28:14 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
Liter poeta píše: nejde to je kurevsky reálné, zkus si uřezat nohu asi vím co řekneš ?
|
pát 15. srp 2008 12:36:54 |
|
|
ZuuL EF
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
|
pát 15. srp 2008 12:37:08 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
ne řekne to nejde
|
pát 15. srp 2008 12:39:48 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
|
pát 15. srp 2008 12:40:53 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
rizek píše: tak to ti pak tezko vysvetlim kdyz je podle tebe normalni, ze by rusko napadlo usa stejnym stylem jako napr. gruzii..to je blbost! jine vybaveni, vetsi pocet vojaku ber v potaz Větší počet vojáku jsem zmiňoval Jiné vybavení? Jaké? Takže proti Gruzii by šli třeba s AK-47kama, a proti Amerika s AK-74kama? Nebo by se převlékli do jiných maskáčů? Jak by se například změnila taktika přesunů, třeba takové konvoje, v Gruzii jezdí BVPčka v řadě za sebou, jak by teda jezdila při válce s USA? Vyhulek píše: Mno to je jasny ze na USA by neslo s takovou silou jako na ty zalesaky. Na USA by vytahlo vetsi kalibr Jaký kalibr máš na mysli? Neberu v potaz atomovky rizek píše: presne tak, z valky s gruzii nemuzes usuzovat taktiku v pripadnem celosvetovem konfliktu Řízku, ale já nemluvím třeba o útocích na strategické cíle, je jasné, že v Gruzii a v USA by byly jiné, já mluvím třeba o těch nejzákladnějších taktikách typu "Na louce první tanky a pak pěchota, v lese pěchota a pak tanky", ty by podle tebe byly rozdílné?
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
(Podle skutečné události)
|
pát 15. srp 2008 13:31:40 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
Valiavand píše: rizek píše: tak to ti pak tezko vysvetlim kdyz je podle tebe normalni, ze by rusko napadlo usa stejnym stylem jako napr. gruzii..to je blbost! jine vybaveni, vetsi pocet vojaku ber v potaz Větší počet vojáku jsem zmiňoval Jiné vybavení? Jaké? Takže proti Gruzii by šli třeba s AK-47kama, a proti Amerika s AK-74kama? Nebo by se převlékli do jiných maskáčů? Jak by se například změnila taktika přesunů, třeba takové konvoje, v Gruzii jezdí BVPčka v řadě za sebou, jak by teda jezdila při válce s USA? Vyhulek píše: Mno to je jasny ze na USA by neslo s takovou silou jako na ty zalesaky. Na USA by vytahlo vetsi kalibr Jaký kalibr máš na mysli? Neberu v potaz atomovky rizek píše: presne tak, z valky s gruzii nemuzes usuzovat taktiku v pripadnem celosvetovem konfliktu Řízku, ale já nemluvím třeba o útocích na strategické cíle, je jasné, že v Gruzii a v USA by byly jiné, já mluvím třeba o těch nejzákladnějších taktikách typu "Na louce první tanky a pak pěchota, v lese pěchota a pak tanky", ty by podle tebe byly rozdílné? nasazeni VETSIHO mnozstvi bombarderu, stihacek a celkove techniky, urcite si na pitome gruzince nebudou plejtvat napr nejlepsi rakety atd.... no a je jasne snad, ze se tu nebavime o nejzakladnejsich taktikach, to je jasny ze na otevrenem prostranstvi neposlou nejdriv par vojaku a pak tanky, to jsem bral jako samozrejmost a vubec nerozebiral proste v tom rozdil je, nevim jak ti ho mam blize vysvetlit, je jine jak se valci v celosvetovem a lokalnim konfliktu
|
pát 15. srp 2008 13:35:17 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
Ano, větší počet, to jsem taky řekl, ptal jsem se "jak by se měnila taktika, krom toho, že by bylo nasazeno víc vojáků?". S těmi raketami máš pravdu. Já ale mluvím právě o těch taktikách - vzpomeň si na taktiky, no spíš "taktiky" z druhé svétové, ty byly nemožné, vzpomeň si na taktiky z Afghánistánu či Čečenka, tak taky rusové dostali na prdel (ruský konvoj byl ničen ze skal kvůli špatnému průzkumu, ruský konvoj byl zničením prvního a posledního vozidla uvězněn v ulici, kde byl doražen, apod.), a mě zajímá, jestli už tohle Rusové nějak vychytali, nebo jestli by to proti nim mohli použít i Američené. Tyhle chyby se neděly kvuli nasazení horší techniky...
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
(Podle skutečné události)
|
pát 15. srp 2008 13:48:14 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
Valiavand píše: Ano, větší počet, to jsem taky řekl, ptal jsem se "jak by se měnila taktika, krom toho, že by bylo nasazeno víc vojáků?". S těmi raketami máš pravdu. Já ale mluvím právě o těch taktikách - vzpomeň si na taktiky, no spíš "taktiky" z druhé svétové, ty byly nemožné, vzpomeň si na taktiky z Afghánistánu či Čečenka, tak taky rusové dostali na prdel (ruský konvoj byl ničen ze skal kvůli špatnému průzkumu, ruský konvoj byl zničením prvního a posledního vozidla uvězněn v ulici, kde byl doražen, apod.), a mě zajímá, jestli už tohle Rusové nějak vychytali, nebo jestli by to proti nim mohli použít i Američené. Tyhle chyby se neděly kvuli nasazení horší techniky... to uz ale nemuzes zobecnovat, zalezi to primo na konkretni situaci ano USA by nasadila svoje elitni komanda například, zatímco rusáci pořádně kromě Specnaz pořádně nic nemají, takže např USA by se mohla právě více zaměřovat na guerilový způsob boje
|
pát 15. srp 2008 13:58:39 |
|
|