Tak ted mam teda dilema, jestli si pustit Guns are Loaded, nebo pockat ten tejden na cely album...
//Ok, jsem srac a nevydzrel jsem to... Ten song ma kurva koule, presne podle ocekavani! Za me rozhodne nejlepsi pisen, co kdy Daron napsal, uz mi to bylo jasny podle milionkrat poslechnutych live verzi.
První recenze na album. Půlka z toho je kecání o SOAD, co už dávno známe, recenze začíná na devátym odstavci.
Tracklist je teda v tomhle pořadí: 1. Lives 2. Angry Guru 3. Dictator 4. Fuck and Kill 5. Guns Are Loaded 6. Never Forget 7. Talkin' Shit 8. Till the End 9. We Won't Obey 10. Sickening Wars 11. Gie Mou 12. Assimilate
Tak jo, slyšel sem... U Angry Guru ukápla slza... To je prostě SOAD.. Pak bych ještě vypíchnul Fuck and Kill... Gie Mou zklamala. Znám originál, těšil sem se... Nic moc extra... Assimilate bude teď asi nějakou chvilku mou nejoblíbenější... Celkově, když to vezmu jako album a představím si to jako celek pod SOAD, tak buď si to neumim představit nebo se nedivim, že to neklaplo... Teď mi to přijde nějak nesourodý, asi musim ještě zpracovat dojmy
čtv 19. črc 2018 19:52:16
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
Re: Dictator 20/07/18
Přečetl jsem zatím jenom recenzi od rizka a cítím se nadmíru navnazen, pososam to zítra neboť jsem na cyklocestě s družkou k Černýmu moři podél Dunaje, dneska ráno jak jsem si uvědomil že už je 20., 20tej den výpravy, a že vychází Dictator tak jsem vytasil mp3ku a pustil si celý hypnotize, zpíval řece. Tu nás mozte čekovat http://www.bike45days.wordpress.com
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru