Re: Nejhorší písnička SOAD
kubajz píše:
Zdravím,
tenhle topic mi prostě nedal se nezapojit:) Ale nedokážu asi vybrat ani jednu... Právě ty, pro mnohé těžko stravitelné, jsou takové, právě kvůli náročnému a třeba i nechutnému textu a když znáte ty texty dobře má ve výsledku každá něco do sebe. Jen by mě zajímalo, to vás opravdu všechny dostalo k SOAD Chop suey!? Že nikdo nic nenamítal a zrovna zde, má na všechno někdo námitku:)
No na Spiders neplivat. Nezapomenu, když jsem poprvé slyšel Serjův hlas právě v tomhle, po haluzi to i nahrál na kazetu v jednom nočním pořadu v radiu a mánie mohla začít:)
Chop Suey! mě k SOAD nedostalo, ale.. eh.. později mě absolutně dostalo
Každopádně nejdřív mě k nim dostaly všechny jejich písničky od A a B (až na Aerials) a asi to zní trochu mákle... Ovšem předpokládám, že to tady nikomu až tak nevadí
Začala jsem je poslouchat jako prcek - noťas jsem vůbec neměla, měla jsem jenom mobil, na kterej se ovšem daly posílat písničky jenom přes Bluetooth (fakt třída), takže jsem všechny od SOAD (i ty ostatní, ale moc jich nebylo) musela tahat z bratranců, který si to stahovali přes internet. A začala jsem si to z jejich mobilů posílat postupně, jak to měli seřazený, hezky od Áčka
Vídávala jsem se s nima málokdy, takže jsem to chytala fakt po kousíčkách... No, BYOB (už to bylo po tom, co to pouštěli úplně odevšad), A.D.D. a Bounce byly písničky, který jsem poslouchala nejdřív a taky jsem si je nejdřív zamilovala