ČT už v říjnu lákala na koncertu. Dobře oni... Až teď sem to náhodou našel a doplnil na svůj trochu zapomenutý SOAD youtube kanál.
Na youtube sem si doplnil ještě lákadlo na starý Aerodrome https://www.youtube.com/watch?v=QaLFjEVCF5U Kdyby někdo věděl o nějakém podobném videu, sem s ním pls... A pokud ten můj starý youtube kanál neznáte, tak mrkněte. Jen škoda, že mj. ty přeložený EPK videa už mi dávno zakázali
pát 30. pro 2016 22:29:48
KoSOADka
Suite-pee
Re: 12.6. 2017 SOAD - Praha, O2 Aréna
Uááá už se nemůžu dočkat!!! Já, která jsem se zapřísáhla, že díky festivalům NIKDY nenavštívím samostatnej koncert, jako takovej ... v tom se tu ale objeví turné SOAD, který mi můj slib snadno vytrhnou, zmuchlaj, spálí, slepí...a znovu zmuchlaj, rozstříhaj a spálí! Po 14ti letech fanouškovství jsem si koupila lístky na samostatnej koncert (jako takovej ) a těšim se pod podium jako malá Jarmila! Nastoupená 14.10. před 9tou hodinou, kdy měl začít předprodej na stránkách ticketpor**lu mi během chvilky proklouzly lístky mezi prsty. Ale naštěstí jsem podpořila jak pořadatele, tak překupníky, tak i trošku samotnou kapelu koupením lístku na bazoši, téměř za 2násobnou cenu ale mam je doma! Jak jde o Systemy, jdu přes mrtvoly! Takže v červnu v kotli ZDAR!
Zdravíčko lidi Prodávám lístek (bohužel pro Vás jen na sezení sektor 119). Hodil jsem to na Aukro, tak jestli scháníte za lepší cenu, než jsem našel na netu, tak na to mrkněte
Klidně můžem dát před koncertem nějakej sraz. A nebo možná spíš po něm
Klidně oboje... Mám místenku, nahoru na sezení, tak doufám, že nemusim nic hrotit a mám čas i před koncertem... Po uvidíme, jak bude čas a tak... Každopádně zavolej, zavolej, zavolej mi. Číslo je pořád stejný. Starou partu rád uvidim!
pon 03. dub 2017 17:43:21
B3RAN
Lost in Hollywood
Registrován: pon 08. pro 2008 13:07:17 Příspěvky: 587 Bydliště: Kladno
Re: 12.6. 2017 SOAD - Praha, O2 Aréna
Chci se zeptat uvažuji o koupi VIP lístku má s tím někdo zkušenosti?? Zda v té zóně již někdo byl a stálo by to za to nebo je to zbytečně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru