Autor |
Zpráva |
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
Re: Say Hi
a až do včerejška sem si neuvědomoval, jak ten čas letí... kdyžs k nám přišla, taks byla takový kuře a teď jdeš na výšku! každopádně je to super, výška je boží
|
čtv 17. bře 2016 8:12:07 |
|
|
666
Cigaro
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
|
ZDAREC ! Docela zajímavá shoda náhod, já jsem tady nebyl několik let, nu dneska jsem si čertvíproč vzpomněl a řekl si že sem hodím vočkem možná to má něco společnýho s tím že jsme včera s koc v betli poslouchali Mezmerize/Hypnotize a hořekovali že to kluci systémácký po takovým masterpiecu pověsili na hřeb. Čili se mám taky skvěle, našel jsem si Aničku a láska jenom kvete Hokním stále stejně na FITu, pohodynka džez. S partyjou hecujem nějaký to cestování, pro příklad minulý léto jsme uskutečnili dýl namyšlenej plán došlapat na kole v móřu do Chorvatska, což se povedlo a zážitek to byl navýsost výbornej ! Jinak jsem znovuobjevil krásu taneční hudby a to zejména trancu Psy-trancaři si ty fesťáky umí udělat hrozně pěkně, a je to vlastně tak trošku hippie komunita. Pro představu Kód: https://www.youtube.com/watch?v=h-ucftUIMHc , naprosto peckovní zážitek! Gratuju Jeremymu k snoubence a Samaře k výšce! Krása že tady na tenhle koutek lidi ještě nezapomněli
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
čtv 17. bře 2016 10:31:10 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
Hehe dobrá haluz, jak se to tady schází... díky za přání tříšesťáku su rád, že ti všechno klape jak má trance je super... kdybys měl v merku nějakýho dobrýho DJ, kterej ještě není moc známej a žije ideálně někde kolem ČR, tak dej vědět možná bych ho využil na festival, pokud teda tenhle rok vůbec bude...
|
čtv 17. bře 2016 13:43:15 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
No vidíš na festival sem se chtěl zeptat... Max se v tom ještě nějak angažuje? Mám dojem, že ste na tom nějak dělali spolu? Minulý ročníky ok? Tak když uvažuješ o dalším tak asi jo... Hele a s tím jménem, jako že ty přijmeš její přijmení a ona tvoje - budete mít dvě? Nebo sem něco nepochopil? Hypotéka je masakr. Teda nevim jak u vás, tady kolem Prahy ty ceny, to je prostě pro normální příjem pomalu nereálný. I ty byty v Praze... Tak jestli odklepnou tu státní půjčku pro mladý rodiny, nebyl by to špatnej základ ne... Tak držim palce, abys sehnal job... Greg: Ano, přesně takové citace sem nemyslel, díky A ten bídák, co to napsal, se tu ještě ani neukázal Čau tříšesťáku Trance... nemusim... ale to co si sem dal sem kupodivu vydržel chvilku sledovat a poslouchat. Pro zpestření, proč ne.
|
čtv 17. bře 2016 21:20:47 |
|
|
Jeremy
Psycho
|
No jo, festival minulej ročník proběhl, ale docela ztrátově... cca 20000... přišlo málo lidí, jen něco kolem 80 platících, takže bída... letos sme už ani nic dělat nechtěli, hlavně kvůli vytíženosti v práci, ale jednak sme dostali grant od města 45000 a jednak už práci nemám no a další projekt toho našeho občanskýho sdružení nás přizval, ať uděláme dva projekty v jeden den na jednom místě, tak sme se o tom bavili a domlouvali atd... no a vypadlo z nich nakonec, že pokud tam budou takový kapely, jaký chce ten druhej projekt, bude se to jmenovat Degeneration NEXT Stage a těch 45000 je vlastně celej náš rozpočet - nic ze vstupnýho, stánků, prostě nic... takže nějakých 25000 spolkne stage a za 20000 pozveme pět kapel z celýho světa tak určitěěěě... takže mě pěkně nasrali a asi na to mrdám S tím příjmením je to ještě jinak... na piču... matrikářka mě to blbě vysvětlila posledně, musíme to vymyslet jinak... ale jo, chtěli sme mít oboje dvoje příjmení
|
pát 18. bře 2016 8:35:00 |
|
|
Greg
Lost in Hollywood
Registrován: stř 28. srp 2013 13:37:56 Příspěvky: 596 Bydliště: Sušice/Plzeň
|
D_M: Ještě jsem si vzpomněl na tohle od tebe, moc vtipný to teda neni, ale mě to rozesmálo. D_M píše: MaxFriik píše: To jsem chtel, byl sem nedavno u doktorky na rentgen zubu. Zavolala me sestricka, at jdu k tomu stroji a rika me:" Poslouchas stul?" Ted jsem vubec nechapal, tak sem se otazal, co ze to? A ona:" No jestli mas rad Tool?" Jak vam uz mozna doslo, mel jsem moje oblibene tricko Tool. No tak jsme se chvilku bavili o Toolech, rikala, ze byla na nich v Praze a ze nejoblibenejsi album ma Lateralus (klasika ). Od zhruba 30-ti lete sestricky jsem to teda necekal To už je druhá ženská (pokud vim) co poslouchá Tool a co tě oslovila díky triku... Neřek bych, že Tool bude vůbec poslouchat moc ženskejch a natož starší... No, ale evidentně letěj na trika Tool... Asi si jedno pořídim... Těch vtipných věcí je tu fakt mraky, ale už jsem to všechno pozapomněl.
_________________ http://www.last.fm/user/MrGreg125
|
pát 18. bře 2016 10:15:46 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Greg: Díky, zlepšil sis u mě reputaci Triko od Toolu pořád nemám, zřejmě sem udělal chybu. Ale asi mě k tomu bandu přivedl tady Max no a už sem od nich slyšel ledacos a řadím je mezi svoje nejoblíbenější.... Hm, takže triko.... Jeremy: Nějaký problémy s matrikářkou? Tak teoreticky mě to zajímá no. Samozřejmě, kdybych se měl někdy ženit, tak hezky postaru. Žádný změny jména u sebe, jen u ní, ať je v tom hezky pořádek. Rovnosti jo, ale vocaď pocaď
|
pát 18. bře 2016 21:26:12 |
|
|
Greg
Lost in Hollywood
Registrován: stř 28. srp 2013 13:37:56 Příspěvky: 596 Bydliště: Sušice/Plzeň
|
D_M: Já mám plánu si jedno pořídit, ale kde má na to člověk furt brát.
_________________ http://www.last.fm/user/MrGreg125
|
sob 19. bře 2016 9:33:18 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
D_M píše: Hawkey: "Co je v domě neni pro mě..." Nic? Jebat na to D_M píše: Jinak gratuluju k takovýmu posunu. Kytáru sem vždycky taky chtěl... Třeba někdy bude i čas. A ty zdravotní komplikace máš ze sportu ne? Ze sportu mám akorát pochroumanej kotník, zbytek je bohužel komplikovanější záležitost Jeremy, gratuluju k nadcházejícímu sňatku! 666, gratuluju k Aničce
sob 19. bře 2016 11:00:47 |
|
|
Jeremy
Psycho
|
Ha! DM poslouchá Tool tak to je hustý... nepřejmenujem to tady na Toolfans.cz? Já mám triko Tool... ručně malovaný od jedné z mých bývalých, se kterou sem byl měsíc...pěknej dárek to byl No a problém s matrikářkou... JO je to kráva, řekla mě, že můžeme být oba dva Zigo Kalinovi, ale ve výsledku je to tak, že můžeme být buď oba Zigovi, oba Kalinovi, já Zigo a ona Zigo Kalinová a nebo já Kalina Zigo a ona Kalinová... prostě na kokot Dik Hawkyš za přání
|
sob 19. bře 2016 13:08:14 |
|
|