Re: Vhodný vek na koncerty
Tak tedy, já to mám ještě docela čerstvé, poprvé do klubu mě pustili s kamarádkou ve třinácti.
Teda máma, otec ostře protestoval. Ani nevím, co si máma tenkrát myslela, ale já byla tenkrát tak připosrané páže, že jsem si u vchodu až do minulého roku výslovně žádala o červené razítko, aby mi nikdo nenalíval a ani by mě nenapadlo nic jiného, než v klidu cucat Kofolu a koukat škaredě na cizí lidi. Je pravda, že mamka je v tomhle docela klidná, protože je sama z vesnice a byla zvyklá chodit od čtrnácti, patnácti na zábavy, kromě toho ségra a brácha měli přísnej režim a já jako nejmladší to měla jednodušší.
No a pak jsem jí postupně představovala svoje zodpovědné kamarády, se kterými mě pouštěla na fesťáky. Takže v pohodě. Poprvé z chlastu mě viděla zvracet teprve před 14 dny (jak jsem to zvládla 2 roky tajit, to fakt nevim) a na nějaké festivalové či koncertní akci jsem se stejnak nikdy neopila /ne nijak viditelně/, takže ve mě má důvěru. A já toho nezneužívám. )
Jo a mimochodem ten klub mám za barákem, potkala jsem tam opakovaně klona Hawkeyho a mezi kapelama tam hrávají Systémy a RATM, takže mi to tam vždycky dělalo radost. Akorát teď už na metálek nechodim, no. A můžu říct, že pustit děcko na metal je to nejbezpečnější řešení, nikdy jsem si nevšimla, že by tam někdo vůbec hulil, natož užíval něco jinýho. To ostatní akce, především D'n'Bčka a reggae, to je o něčem uplně jinym. Radši poslat dítě na kapelu, než na dyskotéku )