Autor |
Zpráva |
Liter poeta
Old School Hollywood
Registrován: pon 17. bře 2008 15:28:42 Příspěvky: 4898 Bydliště: Hodonín
|
Re: OFF-TOPIC
Valiavand píše: Pánové, já vím, že vás baví číst mezi řádky, ale tohle jsem myslel upřímně, pro ty pomalejší - zajímá mě způsob vedení boje ruské federace, abych přibližně veděl, jaké by byly jejich šance v 3 světové. Jestli to chápete jako že já jsem nějaký sadista, militarista, či bůhví co ještě... spíš krapet neznalej myslím že postup v tomhle konfliktu se s 3. světovou nedá srovnávat a navíc si myslím že většina velkých mocnářů si uvědomuje co by 3. světová způsobila takže... i když člověk nikdy neví
|
úte 12. srp 2008 13:24:15 |
|
|
ZuuL EF
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
|
jooo joooo 3. Svetova to bude car a kouzel
úte 12. srp 2008 18:18:11 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
bože další
|
úte 12. srp 2008 21:05:16 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
MaxFriik píše: To je jeste horsi, rekl bych... Tvůj názor Liter poeta píše: spíš krapet neznalej myslím že postup v tomhle konfliktu se s 3. světovou nedá srovnávat a navíc si myslím že většina velkých mocnářů si uvědomuje co by 3. světová způsobila takže... i když člověk nikdy neví Neznalej? V čem přesně neznalej?
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
(Podle skutečné události)
|
stř 13. srp 2008 10:23:33 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
mysle sem že nemůžeš srovnávat postup Rusů proti slabé armádě a proti sliné armádě v tom je ten rozdíl a navíc nejde srovnávat 2. světovou s třetí světou už jen kvůli zbraním a když je podle tebe taktika všude pohlavě vpřed tak proč se o to zajímáš
|
stř 13. srp 2008 21:35:32 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
chtělo by to dalšího Movsara Barajeva aby jim ukázal, že si dovolovat nemaj...
|
stř 13. srp 2008 21:44:45 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
Liter poeta píše: mysle sem že nemůžeš srovnávat postup Rusů proti slabé armádě a proti sliné armádě v tom je ten rozdíl a navíc nejde srovnávat 2. světovou s třetí světou už jen kvůli zbraním a když je podle tebe taktika všude pohlavě vpřed tak proč se o to zajímáš Vůůbec jsi mě nepochopil. Taktiky proti silné a slabé armádě jsou naprosto stejné, ono se to vůbec nerozlišuje, možná tak v tom, že proti slabé armádě Rusové nepošlou hned milión vojáků, ale jen 150 tisíc, jinak žádný rozdíl nevidím, taktika přesunů, "čištění" měst a vesnic, kombinovaných útoků, to všechno se nemění. Není to tak, že si velitel řekne "Tohle jsou Gruzínci, pošlem na ně jedno Téčko, a pojede po silnici, proti amíkům by to byl celý pluk, a jel by lesem". A já ten konflikt nesrovnávám, mě jde pouze o ruské postupy a taktiku, o úspěšnost ruských vojáků. Srovnávání s 2. světovou? Kde? Mluvíš o tom mém "vtipu", že ruská taktika se od druhé světové dost změnila? Já nikde neřekl, že je taktika "Po hlavě vpřed", jen jsem podotkl, že tuhle taktiku Rudá Armáda používala za druhé světové Tak nevím, diskutujeme, nebo se ti snažím vysvětit, co jsem myslel?
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
|
čtv 14. srp 2008 7:51:43 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
dobře,dobře už na to seru , ale stejně si myslím žě nemůžeš sledovat postup Rusů někde v Gruzii a pak si říkat, no tak tyhle šmejdy rozdrtili tak 3 světová je jasná ne . Prostě mi přišlo poněkud divný, že sis chtěl dělat obrázek o 3. světový na základě vývinu konfliktu Goliáš versus David(David bez praku)
|
čtv 14. srp 2008 8:05:27 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
Liter poeta píše: dobře,dobře už na to seru , ale stejně si myslím žě nemůžeš sledovat postup Rusů někde v Gruzii a pak si říkat, no tak tyhle šmejdy rozdrtili tak 3 světová je jasná ne . Prostě mi přišlo poněkud divný, že sis chtěl dělat obrázek o 3. světový na základě vývinu konfliktu Goliáš versus David(David bez praku) Divně to vypadá, ale je to tak Teda i já se můžu mýlit, ale zatím mě tohle nikdo nevyvrátil, tak se podle toho budu řídit dál
|
čtv 14. srp 2008 9:51:29 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
vyvraťte mu to někdo
|