Re: Pocity a dojmy z koncertov
1. v Berlíně 2011
2. mm, smíšené
všechny vstupenky byly totiž bleskurychle vyprodány a já byla jedna z těch, na které už lístek nezbyl. Proto jsem se asi měsíc kousala do ruky, další měsíc šílela a hledala lupeny po všech čertech. Až jsem je nakonec koupila z druhé ruky...šíleně jsem se bála, že to nějakej poděl
Narazila jsem na ně tady na fóru v sekci koupím/prodám....no a díky tomu jsem vlastně začala chodit sem na fórum
3. 3 roky urputného čekání
4. tenhle koncert byla taková sladká odměna za maturitu
To tý Prahy letos jsem se nemohla dočkat....to bylo snad až smrtelný a na světelný roky vzdálený
5. celej průběh koncertu jsem nemohla uvěřit, že tam opravdu stojím a opravdu ty SOAD vidím. Furt jsem si říkala, že asi nejsou reálný, že to neni možný, že je to další z mých (našich
) fantasmagorickejch snů. Bylo to úžasný!
6. atmosféra byla skvělá (hlavně si pamatuju ten dav při Toxicity
) a hodně divoká!
7. nejvíc mě překvapilo ukořistěné trsátko....je tak malinký, že jsem nikdy nevěřila, že bych zrovna já mohla mít to štěstí
a nezklamalo mě zhola nic. Byla jsem v tak těžké euforii, že jsem ani nemohla uvěřit tomu, že to všechno tak krásně vyšlo
8. Děláte si prdeeel?
áááá, já jsem tady....stejný časový pásmo, stejný místo jako Serj
prostě pro bláznivýho fanouška je to silnej zážitek
9. Serjovy proslovy a Sardarabad
10. nejvíc určitě PLUCK s návazností na ten Sardarabad...to bylo mocný!
11. Ono se to fakt stalo?! Několik dnů slyšíš hudbu, ale ona žádná nehraje, cítíš tu atmosféru, ale přitom sedíš doma v pokoji
Pro mě je to určitě nezapomenutelnej zážitek
12. excited
13. furt ještě ne, ale on ten den nastane