Re: 14.8.2013 - SYSTEM OF A DOWN - Praha REVIEW
Na dlhé review sa necítim, takže len pár poznatkov:
- predkapely sa dali prežiť, výraznejšie zaujali snáď len Flogging Molly
- Aerodrome v podstate kecali, keď hovorili, že SOAD zahrajú plných 90 minút, bolo to tak 75 maximálne...
- tam kde som stál (zo strany Darona u securiťákov, skoro úplne vpredu tej klasicej zóny), sa spustil chaos, pobiehal tam nejaký ožralec, ktorého potom vyhadzovali, na B.Y.O.B.-e sa skoro nedalo stáť, ukľudnilo sa to od Hypnotize
- príšerné bolo to čakanie medzi kapelami, na SOAD sa čakalo snáď najviac, keď tam stále pobiehali tí technici, už som myslel že tam niekdo po nich niečo hodí
- zvuk sa mi zdal moc taký pišťavý, alebo ako to mám nazvať, u druhých kapiel to nebolo tak zreteľné, ale Serj znel ešte viac "kozlíkovsko"
- Daron bol zasa skvelý, v Needles sa to nedalo proste...
A potešilo ma to skvelé intro pred Sugarom, ktorý bol mimochodom od Serja zaspievaný nadštandartne, dosť sa do toho opieral aj v Needles, X či Suggestions. Sakra škoda že vyhodili Peephole, A.D.D. a Holy Mountains. O to viac to serie, keď viem, že to budú hrať na ďalších koncertoch asi znova...
- skvelý zážitok, no nabudúce pôjdem na koncert len do haly na tribúnu, toto na mňa nie je teda...