Re: VIZA - koncert 6.3. v Praze
Tož já se též přidám, sic sem píšu jednou za půl roku
.
Takže..cirka kolem půl 8 jsme dorazili k RC, ze kterýho zrovna vycházel Chris. Několik minut před tím jsem dostala informaci od kámošky, že cca 15 lidí už čeká nadrženě v předsálí
. Když jsme po frontě u šaten konečně sešli dolů už tam těch lidí bylo samozřejmě víc (tady z fóra jsem tam za celej večer potkala D_M, Majka a Arse..možná ještě někoho, teď už si nevzpomenu
). A ten pocit, když jsem sešla dolů..paráda! Úplně na mě dejchla ta přátelská atmosféra se špetkou napětí
. K tomu přispělo jednak setkání s "vizouříma" fanouškama, které jsem do středy znala jen z FB a jednak (a především) naprosto bezproblémový kontakt s klukama z Vizy, kteří tam s fanouškama šprechtili co to šlo. Také jsem měla tu čest se se všema pozdravit
. Andrew nám i daroval poster "A Magic Ladder" s věnováním, tak jsme tam pak s kámoškou naháněli kluky, aby se nám podepsali
(Jenom Alex mi nějak unikl..Damn!)
To, že Cayne začínali dýl mi ani tak moc nevadilo, stejně jsme byli spíš v předsálí, kde jsme měli možnost popovídat si s klukama
(Orbela jsme přemlouvali, aby přijeli taky jednou do Plzně a Shant se mi ptal, jak se řekne česky "thank you
) Na Cayne jsme byli celkem asi tak půl minuty
. Byli dost nahlas..
No a konečně Viza..Jelikož jsme se zdrželi v tom předsálí, do samotnýho sálu jsme přišli o něco dýl a už neměli šanci dostat se až přímo k pódiu, což se mě jako skřetovi, dost vymstilo - celý koncert jsem viděla akorát Shanta, kus Knoupa a občas Orbela..tudíž se těším, až Kuba nahraje video
). Jinak koncert super, kluci opět nezklamali a všem přítomným vlili energii do žil
. Jak už tady někdo psal, pobavil mě Knoupův vtípek po plácnutí si s fanoušky (já si s ním pak ještě podala ruku...
) Za zvukaře se stydím, nenasral tím jenom Knoupa
...po koncertě u suvenýrů docela fest nával, ani jsem nedoufala, že se ke Knoupovi ještě dostanu..a najednou pic, stála jsem skoro přímo před ním
. Tak jsem mu poděkovala za skvělou show, řekla, že doufám, že zas brzy přijedou a udělali jsme pěknou fotku. On taky poděkoval, hezky se usmál a já byla v transu
.
To ode mě budiž asi vše
).