Autor |
Zpráva |
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Re: Prezidentská volba 2013
Samara píše: Johnny: Tak to si jen pro zasmátí pak najdi závěrečné slovo Bobošíkové, jak se vedle ostatních kandidátů pohřbila. Jo to bylo moc hezký.. Pani Bobo: "Vážení občané.." obecenstvo: padá smíchy...
|
pát 11. led 2013 17:53:44 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
Bobo nikdy nezklame
|
pát 11. led 2013 18:05:58 |
|
|
linda
Administrátor
|
Tak už jste byli volit? Já se chystám až zejtra ráno... Podle mě byla v tý poslední debatě jednoznačně nejlepší Táňa Fischer a Sobotka pořád stejná nuda, kdyby tam nebyli, ani si toho nevšimnu (hlavně u Sobotky), Franz je asi milej a inteligentní člověk, ale znovu mě přesvědčil o tom, že to nestačí (možná někdy časem ), Bobo... co k ní říct určitě by hrozně snažila, aby byla co nejlepší, ale ani to mi nestačí, Zeman byl nějakej klidnější (nebo jsem jeho silnější chvilky byla zrovna mimo ), Schwarzenberg tam měl velkou podporu, ale docela se mi hnusí, co teď dělá (to přemlouvání lidí, aby nevolili Fischerovou, Roithovou nebo Franze; a nejspíš i přemlouvání těch kandidátů, aby odstoupili; teda spíš to dělá někdo z jeho lidí, ale vyjde to na stejno), Roithová je milá a slušná, ale u mě vede Táňa Dienstbier podle mě minimálně dvakrát trochu ujel, jednou s těma ambasádama, podruhý když se mluvilo o tom, co by změnili na tý volbě, a on se pustil do Zemana kvůli financování jeho kampaně... škoda, nemyslim si, že by si timhle přiklonil nerozhodnutý voliče na svou stranu. Táňa byla opět slušná, milá, věcná, a její odpovědi se mi líbily nejvíc Teda ale vypadá to, že půjde volit hodně mladejch lidí, takže se začínám obávat, že do druhýho kola se nakonec dostane někdo z trojice Fischer -- Zeman -- Schwarzenberg, a to fakt nevim, koho si vyberu... Ta podpora Karla mě u těch mladejch překvapuje, vždyť to neni ani rok, co protestovali proti školnýmu, který pan ministr schvaluje (a podle volební kalkulačky je pro i Franz, další miláček mladejch...).
|
pát 11. led 2013 20:29:10 |
|
|
Samara
Marmalade
Registrován: sob 28. kvě 2011 22:12:20 Příspěvky: 1250 Bydliště: SKARO
|
Souhlasím se vším, Lin. Jinak ve svym prostředí doma by fakt skoro všichni volili Táňu, ale protože by to prej byl hlas do prázdna, tak jsou pro Karla (no jasně, že Táňa nepostoupí, když si každej její příznivce řekne tohle). No a tady v Litoměřicích ví o Táni hrozně málo lidí, což mě překvapilo. Ale volební účast je dost vysoká, teď jsem od 7 do 9 byla za známou, která dělá v komisi, aby mi vysvětlila chemii (:D) a i když už je celkem pozdě, tak lidi chodili.
_________________ we're all gonna die
|
pát 11. led 2013 21:14:54 |
|
|
linda
Administrátor
|
Rozmluv jim Karla Ale vážně, jakej je důvod volit KS? Sedí ve vládě, která se tam drží i díky odsouzenýmu poslanci (za korupci!), ve vládě, která schválila církevní restituce, pochválil amnestii (a když vidí, že se to lidem nelíbí, tak otočí a chce je odškodňovat), má ve straně Kalouska (!!!), nevadí mu, že tahle vláda uplatila nepohodlný poslance tim, že jim poskytla teplý místečka, lidi z jeho strany maj na svědomí ty slavný Skarty, problémy na úřadech práce... nemluvim ani o tom, že TOP09 se dostala do Sněmovny určitě i díky němu (a navzdory slibům zvyšují daně). Copak je nějakej rozumnej důvod jít volit toho pána? Já si myslim, že ho nenajdou ani u vás doma Navíc je dost podlý, co zrovna lidi kolem KS rozjeli (ten nátlak na odstoupení některých kandidátů), Táňa na jedný besedě (bylo to ve středu) říkala, že ten tlak je už opravdu hroznej (ze všech stran), že dostává i dvoustránkový dopisy, maily, vzkazy aby odstoupila, protože nemá šanci... tohle je demokracie? Mluvila i o tom, že je tam tlak přímo i ze strany jednoho kandidáta, nechtěla jmenovat, ale jistě jde o KS, protože je to vidět všude... Pojďme se vykašlat na průzkumy a nějaký procenta, a volme tak, aby nám svědomí nemuselo nic vyčítat
|
pát 11. led 2013 21:31:25 |
|
|
Samara
Marmalade
|
Jako "domov" jsem myslela celkově známé lidi v Prostějově, i když máma už dneska Karla volila. Je starej, nesympatickej, ještě Illuminát a říká to, co lidi chcou slyšet.
|
pát 11. led 2013 21:49:30 |
|
|
linda
Administrátor
|
Aha, tak to mě nenapadlo, že to myslíš takhle široce (ale je to hezký) Já se obávám, že máma se taky chystala ho volit, ale nakonec se na to asi vykašle (dneska jí je špatně a zejtra musí dopoledne někde bejt, tak to asi nestihne). Mně by jeho věk ani nevadil, ale to, co jsem zmiňovala, mi vadí hodně. Ale ono by se toho určitě našlo víc. Illuminát? Jdu si konečně pořádně najít, co to je (ale mám pocit, že se to týká nějakejch konspiračních teorií, ne? ). Ono je ale docela zvláštní, jak za nim lidi jdou, a to i ti, co tuhle vládu nemůžou snést. Přitom ta vláda je tam i díky jemu... Osobně se domnívám, že v tom hraje roli ten jeho aristokratickej původ, nechápu ale, co na tom lidi tak přitahuje...
|
pát 11. led 2013 21:56:45 |
|
|
Samara
Marmalade
|
Tak Illuminát jsem myslela spíš v tom smyslu, že se stýká s divnejma lidma a kuje nějaký pikle, než že by ovládal svět. Jinak nevím, jestli ho mají lidi rádi za ten původ, nebo jim přijde jako nějakej sympatickej děda, vlastně vůbec nechápu, jak je možné, že je tak populární... Ale kdyby nebyly volební průzkumy, tak by nikdo nevěděl o tom, jak jsou na tom ostatní kandidáti a Táňa by měla větší šanci.
|
pát 11. led 2013 22:06:26 |
|
|
Foxinbox
Jet Pilot
Registrován: pon 29. lis 2010 13:42:43 Příspěvky: 2716 Bydliště: Brno - studium
|
linda píše: Rozmluv jim Karla Pojďme se vykašlat na průzkumy a nějaký procenta, a volme tak, aby nám svědomí nemuselo nic vyčítat Dneska jak sem stála ve volební budce, tak sem chvilku ještě váhala s rozloženýma lístkama, ale nakonec sem si ji vybrala, aspoň můžu říct, že sem volila slušného člověka . A myslím si, že kdyby tohle udělalo víc váhajících lidí, kteří ji chtějí volit, ale nedávají ji šanci, tak by nakonec měla mnohem větší podporu. A stejně je z toho akorát velký humbuk, ale je tu šance, že to lidi trochu nakopne a zvětší to účast na parlamentních, senátních volbách, popř. to aspoň trochu zvedne zájem o politické dění (myslím tím ve stylu "zjisti si o nějaké věci taky něco sám a nepřijímej jen názory od ostatních a pak je nešiř dál"). Netvrdím, že si budu denně číst noviny, ale ono to není vůbec špatné, kdy se v tom člověk trochu víc orientuje A jestli vám to udělá radost, tak když se mě mamka předevčírem ptala, koho budu volit a trochu sme se o tom bavili, tak sem se o Karlovi zmínila, že vůbec není tak svatý, jak se za něj vydává a mamka, že to je škoda, že přemýšlela, že by ho volila, ale že ho teda taky škrtá.
pát 11. led 2013 22:07:20 |
|
|
linda
Administrátor
|
Foxinbox píše: A myslím si, že kdyby tohle udělalo víc váhajících lidí, kteří ji chtějí volit, ale nedávají ji šanci, tak by nakonec měla mnohem větší podporu. Jo, přesně Je škoda, že se lidi nechaj zmasírovat tou kampaní a jdou volit někoho, kdo "má šanci". Já to teda na jednu stranu chápu, protože nechci ani Fischera, ani Zemana, ale už mě nebaví volit menší zlo. Já se taky snažim brát to pozitivně... O volbu je velkej zájem, to je dobře... na druhou stranu je vidět, že spousta lidí si sice přeje změnu, ale nakonec se bojí ji udělat, a tak volí Fischera... Nebo si myslí, že právě on je tou změnou (a podle mě opravdu neni...). Udělá nám to radost Já se mámě toho Karla snažila taky vymluvit, ale asi bez úspěchu Ale zase kdyby došlo na volbu Zeman -- Karel, tak to asi hodim spíš Karlovi, Zeman je pro mě fakt nejhorší volba (a někde hned za nim je Bobo ).
|
pát 11. led 2013 22:15:14 |
|
|