Doctor Who - 1. část sedmé série
Když koukám každý týden na jeden díl, tak už to pro mě nemá takový kouzlo, jak koukat na ten seriál 18 hodin vkuse. Ale pořád jsem mírně nervózní z toho, že druhá část sedmičky se bude vysílat až od Vánoc... Teď jsem se dodívala na poslední díl první části, je mi do breku, ale jsem nadšená, že seriál neztratil úroveň, i když mi pořád přijde, že Matt Smith jako "nový" Doctor se pořád nerozjel. (odpolední edit) no, vlastně se mi to malinko rozleželo v hlavě.
Poslední díl Doctora stál za prd a to jen kvůli tomu, že Moffatt děsně přehání a zveličuje. Na Sherlocka má daleko větší talent, Doctora by měl úplně vynechat.
Ještě jsem koukala na pár věcí přes prázdniny:
Californication Jen první série a moc mě to nechytlo.
Community Sledovala jsem to už přes rok, dodívala jsem se na to první týden o prázdninách a jsem nadšená.
Torchwood Spin-off Doctora Who, první dvě série jsou skvělý, zbytek je jakoby úplně z jinýho seriálu i prostředí.
Misfits Asi nejlepší věc z druhé poloviny prázdnin.
Game of Thrones Knihu jsem nečetla, ale seriál na mě nějak nezapůsobil.
Luther Asi jsem moc ovlivněná Sherlockem, ale přestávají mě oslňovat lidi bez extra schopností..
Sherlock S02 Když už jsme u toho Sherlocka, konečně jsem se dokoukala na 2. sérii. Sherlock je geniální a navíc fešák, co říct))
The Walking Dead A o tomhle se pořád kecá? >.< Sbírka nechuťáren... Příběh předvídatelný.