Sem chtěl tuhle diskuzi zrovna založit a koukám, že už tu je...
Já budu určitě sledovat občas a hlavně když tam bude někdo z našich...
Zimní OH mám možná rači kvůli hokeji...
Jinak co se týče toho demonstrování... Je to těžký... Na jednu stranu se mi to fakt nelíbí, protože to prostě k Olympiádě nepatří. Už při prvních hrách ve starověkym Řecku bylo stanovený, že když jsou hry tak se přerušej i války... Tenkrát to dodržovali a my nemáme na to to dodržovat? Vůbec se mi nelíbí to přerušování ceremoniálu a podobně....
Na druhou stranu je to skvělá příležitost jak na tuhle věc upozornit a byla by škoda jí promarnit... Takže bych byl pro zlatou střední cestu... Demostrace okolo stadionů a v novinách, před ambasádama a podobně, ale žádný akce, který by se snažili překazit průběh her.
Možná to v tý Číně fakt neměli povoli... Navíc ten smog... To je fakt síla... Natíraj trávu na zeleno, zastavujou továrny a pořád smog... A stejně se jim pořádání her zřejmě vyplatí... Ikdyž zastavili továrny a zastavili průmysl? To je celkem síla... Jestli se jim to i za takovejch podmínek a investicí vyplatí tak by se to mohlo vyplatit i nám v Praze (ikdyž tomu se mi nechtělo věřit)
Taky sem zvědavej na ty rekordy... Viděl sem včera nějakou reportáž o vybavení, který budou používat... Hlavně ty plavecký kombinézy... To je fakt dost na hranici, možná bych to zakázal, protože to už neni přirozený... Kombinéza, která člověka nadnáší a má mnohem lepší vlastnosti než kůže? To neni moc přirozený, za chvíli tam můžou rovnou poslat robota...