Dnes som po dlhej dobe nazbierala odvahu, pred ostatnými odhaliť svoj hudobný štýl.. išli sme na nejaký "Deň chôdze" a nakoľko ja si skutočne nemám čo povedať s ostatnými (okrem pár ľudí) ..vzala som si slúchatká. Celú cestu som počúvala SOAD asi na najnižšej možnej hlasitosti, ale potom som sa nasrala a pustila som to na plné pecky. Celá trieda sa ma pýtala, ako je možné že počúvam SOAD, prečo počúvam niečo také, a takéto kecy... Dokonca jeden bývalý metloš (teraz počúva techno) začal tlieskať a pískať ako nejaký debil
To bol ozaj divný pocit. Ja viem, že je to možno také divné, veď ľudia bežne chodia so slúchatkami na ušiach, ale po dlhej dobe som sa rozhodla, že nech ľudia vedia čo počúvam.. a tak som odhalila svoj štýl. Je mi jedno čo si ostatní budú myslieť
Jeden chalan povedal, že si myslel že počúvam hip-hop (jemu mozog už dlho nepracuje), ale tak som rada, že som všetkým prekazila ilúzie
Potom cestou naspäť začal nejaký neznámy chalan kričať Toxicity... taký divný pocit, ale tak dalo sa prežiť.