A při čekání na falafel (resp. kebab, protože ten falafel už nebyl), což bylo po koncertě Light Bearer, se za náma v řadě zjevily 3 základní kameny právě Light Bearer (Alex - zpěvák/autor textů a všech artů kolem, Matthew - hlavní autor hudby/kytarista, Jamie - kytarista/the handsome guy
) a bylo to docela vtipné, protože předtím jsme je tak jako nenápadně hledali po celém areálu, ale po nějaké době jsme se na to vykašlali a stoupli si právě do té řady.
Ale teda jen jsme jim poděkovali za koncert a ptal jsem se jich, kdy si myslí, že vyjde nové album, načež spustil Matthew sáhodlouhý monolog, kolik toho mají, co nemají, co dělají, co nedělají atd atd, až jsem ho přestal poslouchat (Barča asi taky, protože jsme se pak nemohli shodnout, kolik to říkal, že na tom albu bude písniček, resp. kolik jich mají hotových
), během jeho vyprávění jsem si stihl i objednat to jídlo a teda nakonec se skutečně dostal k tomu, na co jsem se ho ptal, a album asi vyjde až začátkem příštího roku.
I Jamie něco poznamenal, ale má tak strašně britský přízvuk, že jsem rozuměl jen nějaké žblablabla, nahodil jsem úsměv, řekl "Yeah" a poslouchal dál Matthewa. Alex mlčel.
A ten kebab jsem měl teda hlavně já, Barča si jednou kousla do mojého, pak jsem jí dal ještě kousek sóji a zajedla to půlkilem šunky.
A čepovali tam Gambrinus, takže jsme celou dobu pili malinovou šťávu (
straight edge for life!) a teda víno a meruňkovicu, co jsme si koupili ve městě.