Re: Koncert v Praze 24.10 v Lucerně
Zatím teda jen tiketpro?
http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/rock/ ... nkian.htmlJá určitě ještě počkám. Nevidím důvod proč spěchat, obzvlášť pokud je jednotné vstupné. 4000 se hned tak nevyprodá. Čímž navazuju na otázku velikosti Lucerny - přijde mi to dostatečné. Koná se tam hodně koncertů podobné úrovně zajímavosti mám pocit, asi i zajímavější... Rancid, Marilyn Manson....
Na orchestr v Praze byly odhady 4-5 tisíc diváků, v Ostravě se psalo 4 tisíce... Čili jestli má Lucerna 4k na sezení, tak na stání je to pro Serje dostačující...
S balkony sem dost zvědavý, jak to budou řešit. Myslím si, že je neuzavřou. Technicky si to nedokážu moc představit - minimálně ty v přízemí asi nezahradí. Hlavně vlastně WC je v patrech u balkonů... Spíš bude jednotný vstup a kdo bude chtít...
Mladá se mi vrátí až v srpnu ze Sicílie, takže pak budu vědět víc kam chceme jít..
Ještě budu sledovat další weby, ale jak už sem psal - s jednotným vstupným si myslím, že budou lístky k sehnání ještě v řijnu hravě. Jestli to pak nějak rozdělí - objeví se levnější do nějaké sekce vzadu/balkony, tak začnu plašit, ale i tak to dopředu nevyprodají dřív jak v srpnu - podle zkušeností z minulých koncertů...
Jo a Serj určitě nebude tak HC jak SOAD, ale je to o lidech... Ty nové písně jsou nakopávací, takže to určitě bude pařba a kotle, což mě nijak neláká...