Autor |
Zpráva |
Barča
Cigaro
Registrován: čtv 24. čer 2010 15:38:02 Příspěvky: 1734 Bydliště: Brno
|
Re: Naše studia/flákání stále pokračují
Tak to máš pěkné, to bude určitě taky nejhůř za C. A vzpomněla jsem si ještě, že jsem se jednu chvíli s tou tvojí prací docela nasmála, pak ti někdy řeknu, o co šlo, ale nebylo to zaviněno žádnou tvojí chybou či tak, to spíš mojí... Jinak jsem dneska náhodou zjistila, že můj spolužák z gymplu taky příští týden státnicuje na tvém oboru (akorát to měl kombinovaně), on je tak trochu génius (ještě zároveň dělá práva a cosik na informatice), je teprve ve 4. semestru, ale už jde ke státnici. Akorát to nějak zatím celé tají, nikomu totiž ani nic neřekl a já Sherlock jsem to zrovna náhodně zjistila... takže pšt.
|
úte 19. čer 2012 17:18:03 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Tak mi to pak někdy připomeň. Já si na to určitě nevzpomenu. No, kdybych věděl, že to jde, tak bych si část státnic taky udělal po 4. semestru (nebo po 6. ). To bych si to ještě docela pamatoval a teď bych toho měl o víc jak polovinu míň. Chci to právě doporučit kámošovi, který teďka dokončil první rok, ať si to udělá dřív, určitě je to tak lepší, než se pak/teď srát s tolika věcma.
|
úte 19. čer 2012 17:40:51 |
|
|
Barča
Cigaro
Registrován: čtv 24. čer 2010 15:38:02 Příspěvky: 1734 Bydliště: Brno
|
A jo, tak to jsem taky nevěděla, že si to můžete tak rozložit. Já myslela, že už dělá taky všecko sakumprásk, když má i bakalářku napsanou a oposudkovanou, u něj bych se nedivila ničemu, tak těžko říct...
|
úte 19. čer 2012 19:43:07 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Jo, tak je to možné. Narvat ty tři roky do dvou není problém na naši škole, kor když to není flákač jak já.
|
úte 19. čer 2012 19:58:17 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
no jo, člověk, co je v prváku určitě poslechne, když mu řekneš, ať si státnice udělá už o rok dřív
|
stř 20. čer 2012 7:01:40 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
Zrovna on poslechne, si myslím. Takový docela snaživec, pořád se mě ptal, co si má dát za předměty navíc a co za knížky si má půjčit v knihovně, přičemž já si snad za celé studium dal jeden předmět navíc a v knihovně jsem byl poprvé až na konci čtvrťáku kvůli bakalářce. To je banda volů, teď nám píše ženská, že se omlouvá, ale že omylem nenapsali do seznamu tématických okruhů 5 otázek, což je nějakých 60 stránek v učebnici... Přišlo mi teda divné, proč se tu poslední část učebnice nemáme učit, ale nic jsem nenamítal a říkal jsem si, že už nás asi nechcou tak trápit...
|
stř 20. čer 2012 9:44:20 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
Maxipes Fík píše: Zrovna on poslechne, si myslím. Takový docela snaživec, pořád se mě ptal, co si má dát za předměty navíc a co za knížky si má půjčit v knihovně, přičemž já si snad za celé studium dal jeden předmět navíc a v knihovně jsem byl poprvé až na konci čtvrťáku kvůli bakalářce. aha... takový neznám
|
stř 20. čer 2012 9:47:57 |
|
|
Foxinbox
Jet Pilot
Registrován: pon 29. lis 2010 13:42:43 Příspěvky: 2716 Bydliště: Brno - studium
|
Na jednu stranu to máte fajn, že to můžete narvat do dvou let, pár lidí to asi využije (taky žádné takové neznám ), my máme ze všeho praktická cvika, takže 3 roky sou the only option. Jinak su Bc., dnešní obhajoba byla fakt jen taková třešnička na dortu, oba posudky sem měla za A a jelikož sem komisi nenazvala bandou čůráků, tak mi to bez keců dali, taky za A EDIT: A ten nejdůležitější poznatek z dneška, skoro vůbec mě nebolely nohy z lodiček! Asi si začínají zvykat
stř 20. čer 2012 12:35:25 |
|
|
Jeremy
Psycho
|
Foxinbox píše: Jinak su Bc., dnešní obhajoba byla fakt jen taková třešnička na dortu, oba posudky sem měla za A a jelikož sem komisi nenazvala bandou čůráků, tak mi to bez keců dali, taky za A hehehe a cos vlastně měla za téma Foxi? Hej ale nechápu proč nejsou obhajoby zároveň se státnicema... je to divný
|
stř 20. čer 2012 14:41:30 |
|
|
Foxinbox
Jet Pilot
Registrován: pon 29. lis 2010 13:42:43 Příspěvky: 2716 Bydliště: Brno - studium
|
Možnosti stanovení těžkých polycyklických aromatických uhlovodíků v environmentálních matricích ... můžu poslat i pdf s prací, kdyby si chtěl někdo počíst, ale předpokládám, že vás asi odrazuje už jen ten název
stř 20. čer 2012 15:29:52 |
|
|