Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 26. lis 2024 20:46:35

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 333 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 34  Další
 Zprávy/články které vás zaujaly V. 
Autor Zpráva
Jet Pilot
Jet Pilot

Příspěvek Re: Zprávy/články které vás zaujaly V.
Tak jako dnešní komunismus určitě není ten stalinovský (ikdyž v KSČM bY se určitě pár kovaných stalinistů našlo), ale i tak, podle mě ta idea marxismu je nereálná, vždykcy se najdou nějaké svině, které něčeho zneužijí.

úte 22. kvě 2012 19:42:51
Profil ICQ
Marmalade
Marmalade

Jop, tak kdyby se vyměnili všichni politici a asi by bylo nutné i transformovat myšlení lidí... Určitě by to tady nedopadlo jako před převratem, ale aby se situace tady nezhoršovala, nebo dokonce zlepšila, to je nereálný. Jediným přínosem by bylo tak možná zamezení americkýho vlivu, kterej je naprosto všude, ale to by si pošéfily zase jiný orgány.

Ale co já tady co mám co povídat, vždyť sama nemám úplný přehled. :D

úte 22. kvě 2012 19:49:45
Profil Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

Ta rostoucí popularita KSČM je děsivá. Ta strana neprodělala a asi ani neprodělá žádnou pořádnou změnu, vždyť průměrnej věk jejích členů je snad přes 70, ne?
Někdo tvrdí, že za tohle může současná koalice, podle mě je to ale chyba i ČSSD, která neni schopná přitáhnout levicově orientovaný voliče k sobě (a taky ty, co jsou prostě nespokojený se současnou vládou).
Jinak teda na levicový orientaci neshledávám v zásadě nic špatnýho, pokud to ten člověk má opravdu srovnaný v hlavě a jeho jedinou vizí neni "hlavně sebrat bohatejm". U některejch levičáků mi připadá, že si vůbec neuvědomujou, že ty peníze, co by rádi rozdávali, musí napřed někdo vydělat...
Sama mám, stejně jako Max, problém vyloženě s KSČM... Je mi pořád záhadou, jak je možný, že na Slovensku dokáže většinu levicovejch voličů oslovit Fico; komunisti tam maj tak málo hlasů, že si ani neškrtnou. Přitom k sobě máme tak blízko... nevim, co je špatně :D Tim teda neřikám, že by bylo super, kdyby socdem získala ve volbách tolik hlasů, že by mohla v pohodě vládnout sama... ale bylo to pořád lepší, než mít u moci KSČM...

A máte pravdu, holky: ono by se nejdřív muselo změnit myšlení lidí. Já to říkám pořád, ale některý naivní levičáky nepřesvědčim :D Jako jo, současnej systém neni ideální, ale já si myslim, že by ten kapitalismus mohl fungovat hodně dobře, kdybychom na to šli trochu jinak (teda hlavně ti, co vlastní všechny ty banky, obří firmy a podobně...). Nejsem si ale moc jistá, jestli tam moje vize nakonec nepopírá samu definici kapitalismu, budu si to muset konečně pořádně zjistit :D Každopádně je lehce utopistická :D

úte 22. kvě 2012 19:55:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Shimmy
Shimmy

Právěže už i spousta mladých lidí, to je nejhorší. Vždycky jsem si říkal, že komunisti vymřou a bude, jenže bohužel je tady pořád spousta lidí, co se bojí nebo jsou líní myslet vlastní hlavou a být odpovědní za to, co dělají. To je krása demokracie, každý si neseme svou zásluhu :D

http://zpravy.idnes.cz/strelec-z-kuse-jaroslav-sebesta-ma-prisnejsi-obvineni-ppp-/krimi.aspx?c=A120523_144809_ostrava-zpravy_cen

tohle je docela problém.. doufám že se to pořádně vyšetří a nebudou se tam cpát žádné rasy, kasty a voličství stran, protože tento případ je bohužel nejspíš předzvěst blízké budoucnosti naší země, nebo minimálně některých jejich částí, jako je ta naše.

stř 23. kvě 2012 17:08:56
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Heh, tohle je teda hustý :-D
http://www.novinky.cz/krimi/268447-chla ... e-sam.html
Frajírek si to celý vymyslel, ale kromě toho, že za tu historku dostal min. 100000 zapříčinil masové demonstrace a kdo ví co ještě... :-D A teď koho pranýřovat... :-D

stř 23. kvě 2012 17:53:01
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

To je kokot. :-D

stř 23. kvě 2012 18:06:55
Shimmy
Shimmy

Michal David je nejlepší a nejhodnějšííí :D

stř 23. kvě 2012 18:34:41
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Byt jeho matka, tak ho zmlátim tak, že by mu museli vyoperovat ještě i tu druhou ledvinu! :mrgreen:

stř 23. kvě 2012 18:35:35
Profil Zobrazit autorovy stránky
Jet Pilot
Jet Pilot

Johnny píše:
Michal David je nejlepší a nejhodnějšííí :D

Zrovna sem chtěla napsat, co na to pan David? :lol:
Nechápu, proč ten blbec tahal do výpovědi romy, to ho nenapadlo, jaký to asi bude mít důsledky? Beztak zkoušel nějakej planking nebo owling na balkóně :D

stř 23. kvě 2012 18:38:49
Profil ICQ
Jet Pilot
Jet Pilot

Jeremy Bc. píše:
Byt jeho matka, tak ho zmlátim tak, že by mu museli vyoperovat ještě i tu druhou ledvinu! :mrgreen:

Nejdřív si to s ním vyřídí matka a potom nařčení romové!!

stř 23. kvě 2012 18:39:40
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 333 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 34  Další