Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 23. lis 2024 20:50:44

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 261 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 27  Další
 Serj v Ostravě 
Autor Zpráva
Jet Pilot
Jet Pilot

Příspěvek Re: Serj v Ostravě
hmmm.....brat mi vravel, že jeho kamarát počul v rádiu že v ostrave má byť aj celé soad :-? .....no ale kedže jeho kamarát je že vraj trochu taký debo, tak je to asi volovina, ale aj tak či ste o tom niekdo niekde nepočuli.... :)

čtv 06. bře 2008 18:31:00
Psycho
Psycho

Jo už sem taky někde v nějaký diskuzi čet, že to někdo slyšel v rádiu prej snad na Evropě 2. Je to samozřejmě blbost, moderátoři rádia by se měli začít trochu víc soustředit a nemlít kraviny..

čtv 06. bře 2008 18:44:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Jet Pilot
Jet Pilot

D_M píše:
Jo už sem taky někde v nějaký diskuzi čet, že to někdo slyšel v rádiu prej snad na Evropě 2. Je to samozřejmě blbost, moderátoři rádia by se měli začít trochu víc soustředit a nemlít kraviny..

hmm škoda.... :( ...ale vieš hovorí sa že nádej zomiera posledná....

čtv 06. bře 2008 19:03:09
Psycho
Psycho

Dobre no, ale to, ze bych slysel o nejakym comebacku SOAD zrovna z ceskyho radia na to sem asi moc velkej realista... :lol: Jako, ze by ten comeback byl zrovna u nas... Sem asi pesimista... :lol:

čtv 06. bře 2008 19:08:29
Jet Pilot
Jet Pilot

D_M píše:
Dobre no, ale to, ze bych slysel o nejakym comebacku SOAD zrovna z ceskyho radia na to sem asi moc velkej realista... :lol: Jako, ze by ten comeback byl zrovna u nas... Sem asi pesimista... :lol:

hej si pesimista... :D ....ale hanba im, že tam takto verejne klamú....s niektorými srdcovo-labilnejšími by to mohlo kľudne šlahnuť o zem.... :)

čtv 06. bře 2008 19:12:07
Suite-pee
Suite-pee

linda píše:
Kaťuša píše:
Júúj, tak to ako pre koho.... :lol: Mne Ostrava vyhovuje skor ako Praha. To ste všetci až z ďalekého západu?

No to ne, ale prostě Praha by byla ideální, takhle dám spoustu peněz ještě za dopravu :lol:

Já jsem čekala, že jestli přijede, bude to v době, kdy mám zkoušky a absolutně se mi to nehodí, ale ani ve snu by mě nenapadlo, že to bude jinde než v Praze.

Přesně tak, já jsem se tak taky mylně domníval :( Ano je to daleko, ale co, nemusel prijet vubec ze, ale docela me to zklamalo, no nwm ci se tam dostanu a jestli vubec bude chut a penize 2 dny predtim mažu na koncert Satrianiho a bude v Praze :) Aspon nekdo, ale jasny Serj za to nemuze.

čtv 06. bře 2008 19:35:12
Suite-pee
Suite-pee

Kia píše:
Pitomá Ostrava, pitomej čtvrtek, pitomej S ... s ... s ... spoje :D ! Může na tom bejt někdo hůř nej Liberečák? Kdo to má kua dál než já?!?!? Vlaky? Hrůza... lepší spoje jezděj až z Turnova, Liberec je naprosto odřízlej od světa co se týče železnice! Leda tak autobusy nebo auto... Kdyby se mi tak podařilo přemluvit bratra aby mě tam dovezl a otce aby mu půjčil auto! Ach jo... V Liberci máme krásnou Tipsport arénu! V Praze je Roxy, Lucerna a třeba i Sazka aréna... Ale Ostrava? Pitomá Ostrava...

Ano může, Frýdlanťák (pro neznalé 25km severně od LBC) :sok:

čtv 06. bře 2008 20:18:53
Profil ICQ
Ego Brain
Ego Brain

Uf ľudia, tak to vám teda nezávidím.... tie vzdialenosti....
Ale tak je to Serj!!! Náš Serj!!!! To predsa nemožete zmeškať!!! :roll:

....hmm viem, sa mi hovorí, nakoniec sa tam mne nepodarí dojsť a už to bude na rakvu... :-?

pát 07. bře 2008 0:18:16
Administrátor
Administrátor

Hele lidi, budete si kupovat lístky pod pódium nebo normální?
Já už se tak na 90% rozhodla, že tam musim, jenom teď váhám, jestli mu být co nejblíž, nebo radši dál, v bezpečí :lol:

pát 07. bře 2008 22:14:43
Jet Pilot
Jet Pilot

linda píše:
Hele lidi, budete si kupovat lístky pod pódium nebo normální?
Já už se tak na 90% rozhodla, že tam musim, jenom teď váhám, jestli mu být co nejblíž, nebo radši dál, v bezpečí :lol:

láka ma predstava mať ho pri sebe čo najbližšie, vidieť ho, cítiť, dotknúť sa...!!! :oops: :D ....ale zase dostať sa do nejakého vraždiaceho kotla tiež netužim....no neviem....uvidíme či sa rozhodnem srdcom (dopredu) alebo rozumom (dozadu) :D

pát 07. bře 2008 22:27:36
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 261 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 27  Další