Autor |
Zpráva |
lusius
Jet Pilot
Registrován: sob 02. úno 2008 23:17:49 Příspěvky: 2523 Bydliště: slovensko
|
Re: Serj v Ostravě
hmmm.....brat mi vravel, že jeho kamarát počul v rádiu že v ostrave má byť aj celé soad .....no ale kedže jeho kamarát je že vraj trochu taký debo, tak je to asi volovina, ale aj tak či ste o tom niekdo niekde nepočuli....
čtv 06. bře 2008 18:31:00 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Jo už sem taky někde v nějaký diskuzi čet, že to někdo slyšel v rádiu prej snad na Evropě 2. Je to samozřejmě blbost, moderátoři rádia by se měli začít trochu víc soustředit a nemlít kraviny..
|
čtv 06. bře 2008 18:44:49 |
|
|
lusius
Jet Pilot
|
D_M píše: Jo už sem taky někde v nějaký diskuzi čet, že to někdo slyšel v rádiu prej snad na Evropě 2. Je to samozřejmě blbost, moderátoři rádia by se měli začít trochu víc soustředit a nemlít kraviny.. hmm škoda.... ...ale vieš hovorí sa že nádej zomiera posledná....
čtv 06. bře 2008 19:03:09 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Dobre no, ale to, ze bych slysel o nejakym comebacku SOAD zrovna z ceskyho radia na to sem asi moc velkej realista... Jako, ze by ten comeback byl zrovna u nas... Sem asi pesimista...
|
čtv 06. bře 2008 19:08:29 |
|
|
lusius
Jet Pilot
|
D_M píše: Dobre no, ale to, ze bych slysel o nejakym comebacku SOAD zrovna z ceskyho radia na to sem asi moc velkej realista... Jako, ze by ten comeback byl zrovna u nas... Sem asi pesimista... hej si pesimista... ....ale hanba im, že tam takto verejne klamú....s niektorými srdcovo-labilnejšími by to mohlo kľudne šlahnuť o zem....
čtv 06. bře 2008 19:12:07 |
|
|
Gater
Suite-pee
|
linda píše: Kaťuša píše: Júúj, tak to ako pre koho.... Mne Ostrava vyhovuje skor ako Praha. To ste všetci až z ďalekého západu? No to ne, ale prostě Praha by byla ideální, takhle dám spoustu peněz ještě za dopravu Já jsem čekala, že jestli přijede, bude to v době, kdy mám zkoušky a absolutně se mi to nehodí, ale ani ve snu by mě nenapadlo, že to bude jinde než v Praze. Přesně tak, já jsem se tak taky mylně domníval Ano je to daleko, ale co, nemusel prijet vubec ze, ale docela me to zklamalo, no nwm ci se tam dostanu a jestli vubec bude chut a penize 2 dny predtim mažu na koncert Satrianiho a bude v Praze Aspon nekdo, ale jasny Serj za to nemuze.
|
čtv 06. bře 2008 19:35:12 |
|
|
Strny
Suite-pee
Registrován: ned 03. úno 2008 0:29:32 Příspěvky: 73 Bydliště: Frýdlant
|
Kia píše: Pitomá Ostrava, pitomej čtvrtek, pitomej S ... s ... s ... spoje ! Může na tom bejt někdo hůř nej Liberečák? Kdo to má kua dál než já?!?!? Vlaky? Hrůza... lepší spoje jezděj až z Turnova, Liberec je naprosto odřízlej od světa co se týče železnice! Leda tak autobusy nebo auto... Kdyby se mi tak podařilo přemluvit bratra aby mě tam dovezl a otce aby mu půjčil auto! Ach jo... V Liberci máme krásnou Tipsport arénu! V Praze je Roxy, Lucerna a třeba i Sazka aréna... Ale Ostrava? Pitomá Ostrava... Ano může, Frýdlanťák (pro neznalé 25km severně od LBC)
|
čtv 06. bře 2008 20:18:53 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
Uf ľudia, tak to vám teda nezávidím.... tie vzdialenosti.... Ale tak je to Serj!!! Náš Serj!!!! To predsa nemožete zmeškať!!! ....hmm viem, sa mi hovorí, nakoniec sa tam mne nepodarí dojsť a už to bude na rakvu...
|
pát 07. bře 2008 0:18:16 |
|
|
linda
Administrátor
|
Hele lidi, budete si kupovat lístky pod pódium nebo normální? Já už se tak na 90% rozhodla, že tam musim, jenom teď váhám, jestli mu být co nejblíž, nebo radši dál, v bezpečí
|
pát 07. bře 2008 22:14:43 |
|
|
lusius
Jet Pilot
|
linda píše: Hele lidi, budete si kupovat lístky pod pódium nebo normální? Já už se tak na 90% rozhodla, že tam musim, jenom teď váhám, jestli mu být co nejblíž, nebo radši dál, v bezpečí láka ma predstava mať ho pri sebe čo najbližšie, vidieť ho, cítiť, dotknúť sa...!!! ....ale zase dostať sa do nejakého vraždiaceho kotla tiež netužim....no neviem....uvidíme či sa rozhodnem srdcom (dopredu) alebo rozumom (dozadu)
pát 07. bře 2008 22:27:36 |
|
|