Tak jo, mám se učit na zkoušku, takže pojďme dělat něco neužitečného a zbytečného.
Řízek už to nakousl na FB, aneb nejoblíbenější album/alba roku 2011.
Moje nejoblíbenější určitě
Light Bearer se svojí prvotinou
Lapsus. Plno krásných hodin jsme spolu prožili, na koncertě jsme skoro ohluchli a trochu toho "Boha" pohanili.
Dále alba, která miluju:
Girls - Father, Son, Holy Ghost. Krásné smutno-veselé album, ostatně jinak to ani Christopher neumí.
The Horrible Crowes - Elsie. Velice příjemné album, v podstatě nepřináší nic nového, ale Brianův hlas musí milovat každý.
Bon Iver - Bon Iver, Bon Iver. Tohle jsem skutečně ocenil až nedávno, ale čím víc to poslouchám, tím víc se mi to zamlouvá. Taky mě potěšil i tím, že když se dozvěděl, že je nominovaný na Grammy, tak řekl, že je to kravina a nezajímá ho to.
Dále alba, která mám hodně rád:
King Creosote & Jon Hopkins - Diamond MineCass McCombs - Wit's EndCass McCombs - Humor RiskDaniel Thomas Freeman - The Beauty of Doubting YourselfBohren & der Club of Gore - BeileidVypsaná fiXa - DetailyMastodon - The HunterDavid Lynch - Crazy Clown TimeFair to Midland - Arrows & AnchorsThe Antlers - Burst ApartAlba, které mě buď určitou dobu bavily, ale teď si je prakticky nepustím, která jsou jen ucházející, nebo prostě ty ostatní:
Declan de Barra - Fragments, Footprints & the Forgotten Iamx - Volatile TimesBlueneck - RepetitionsPuscifer - Conditions of My ParoleEfrim Manuel Menuck - Plays 'High Gospel'Giles Corey - Giles CoreyMno, snad jsem na nic extra důležitého nezapomněl.
Věřím, že to nikoho ani nějak nezajímá, ale nevadí.
A už si tu napíšu, co mě teď napadá, že by mělo vyjít příští rok:
Crippled Black Phoenix, Lis Er Stille, Tool (
), Radiohead, Portishead, Sigur Rós, Cat Power, Cult of Luna, The Knife, Light Bearer, The Pirate Ship Quintet.
Ty jo, kdyby vyšla jen čtvrtina, tak by to byl skvělý rok.