Tak jsem už druhý den v nemocnici, milé děti. Nesmím si sednout, vstát, hýbat můžu jen rukama, nohama a trošku zvedat hlavu
Mám zlomenej bederní obratel, protože je v tělocviku povinná hvězda a já ji trošku nezvládla a spadla vší silou na záda (mazec je, že místo do školy jsem včera měla jít do divadla na generálku jedný hry u nás v dramaťáku, ale říkala jsem si, že nechci zase chybět ve škole
A mama měla špatny tušení, že se něco stane a chtěla mě po divadle zavolat domů. Kurňa..). Ještě půjdu na magnetickou rezonanci a pak se uvidí, co dál, tak snad na vánoce budu doma... Ale teda je to tu depresivní jak sviňa a furt tu jenom bulím a všichni mi nadávají, že brečím
A teď mi přišlo 8 spolužaček a sestřička je vyhodila. Ve 2 mi měla přijít máma a pořád nikde, tak taky stresy. Na pokoji jsem s jednou maminkou a jejím synkem, co jsou mu čtyři roky, dneska mu operaovali ucho a zítra jdou domů. Ta maminka mi dost pomáhá, tak nevím, co budu dělat, až mi sem přidělí někoho jinýho
Rodina mi řekla, že mi zaplatí nadstandard, ale nechci být na pokoji sama. (Aneb jsme rádi za toto fórum, abychom si tu mohli postěžovat.
)