Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 13:32:01

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 891 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 90  Další
 Co se komu v dneska zdálo 
Autor Zpráva
Ego Brain
Ego Brain

Příspěvek Re: Co se komu v dneska zdálo
Martas. píše:
Dnes se mi zdálo jak jsem hrál rugby :D položil jsem dokonce 1 touchdown

jooo ses dobrej :D

http://www.bandzone.cz/egofear - Life is abount muSIC
Fear is the mind-killer

pon 14. črc 2008 9:02:30
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Vcera se mi zdalo, ze jsem stopoval a stopl jsem auto, ktere ridila Alice Bendova, ktera me potom znasilnila :)
A hned potom nasledoval dalsi sen, kde jsme hrali fotbal, ja jsem chytal, nekdo na me vystrelil, mic mi letel kousek nad hlavou, tak jsem vymrstil ruce a v tom jsem se probudil, pac jsem je vymrstil i ve skutecnosti a jebl jsem se do zdi :)

čtv 17. črc 2008 4:57:53
Ego Brain
Ego Brain

xD tak stou Alici bych si taky nechal libit :D

Me se inak taky neco zdalo......ale nwm co :D

Fear is the mind-killer

čtv 17. črc 2008 6:47:00
Ego Brain
Ego Brain

dnes si výnimočne pamätám čo sa mi snívalo...
boli sme na kolotočoch, na tom kole, čo sa točí dokola aj dole hlavou, zvláštne bolo, že sme boli len tak light pripojení, nejaký remienok okolo bedier a ešte čosika...
ale nám to nevadilo, keď sme boli dole hlavou tak sme sa pustili a užívali si... až kým nejaký týpek z tade nevypadol...
njn, nevyzeral, že by mu to moc vadilo, len tak tam sedel a smial sa, že nemože hýbať nohami... :D

čtv 17. črc 2008 9:55:08
Johnny
Johnny

MaxFriik píše:
Vcera se mi zdalo, ze jsem stopoval a stopl jsem auto, ktere ridila Alice Bendova, ktera me potom znasilnila :)
A hned potom nasledoval dalsi sen, kde jsme hrali fotbal, ja jsem chytal, nekdo na me vystrelil, mic mi letel kousek nad hlavou, tak jsem vymrstil ruce a v tom jsem se probudil, pac jsem je vymrstil i ve skutecnosti a jebl jsem se do zdi :)

Já jsem takhle jednou hlavičkoval, ještě ted je zeď od krve :D

čtv 17. črc 2008 15:55:27
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Clovek by nerekl, ze se ve spanku muze zranit :)

čtv 17. črc 2008 23:31:17
Ego Brain
Ego Brain

Mnoa prave, nikdo to neceka od toho, takze se to stane

Fear is the mind-killer

pát 18. črc 2008 5:58:28
Psycho
Psycho

Ty vole, dneska se mi zdaly dva sny.

Prvni byl o tom, ze jsem sel a potkal jsem nejakeho bezdaka, se me zeptal, kam jdu, tak rikam, ze do panelaku, co byl vedle. Tak jsem tam vesel a sel po schodech nahoru, kdyz najednou za mnou sel aj ten bezdak, znicehonic na me zacal cosi rvat, tak jsem zrychlil, abych mu utekl, ale nepocital jsem s tim, ze ten bezdak bude tak rychly.... Pripojil se k nemu jeste jeden a zacli me nahanet oba, vybehl jsem uz asi 15 pater, kdyz me uz skoro meli. Zacal jsem zvonit na vsechny zvonky, aby me nekdo zachranil, kdyz najednou z jednech dveri vybehl Ales Cibulka (http://im.super.cz/img/photo/01/06/24-article_v.jpg) a zachranil me. :)

No a druhy byl o tom, ze jsem sel s kamosem a rikali sme si, ze je nuda. Najednou jsme videli, jak po silnici prijizdi cabriolet a v nem jsou vsichni clenove A Perfect Circle. Tak sme si rikali, ze si z nich udelame srandu. Zastavili vedle nas a zacali vysedat, kdyz v tom kamos vzal zbran a zacal rvat, ze nas vsechny zabije, tak sme pred nim zacali vsichni utikat, ja jsem jeste histericky rval, ze tady vsichni chcipneme a tak, proste porad jsme utikali (Maynard byl nejpomalejsi :-D), kdyz jsem nahle zastavil, ze ho zpacifikuju. Otocil jsem se a sel k nemu, nevim kde je vzal, ale zacal po mne hazet falesne zvratky, ale me nemohlo nic zastavit... Dobehl jsem k nemu, zbran jsem mu vykopl a jakoze jsem ho sejmul. Potom sme vytahli fotak a zacli fotit ty jejich (APC) vydesene ksichty a rikali sme jim, ze to byla jen sranda. Nejdriv na nas byli nasrani, ale pak se zacli taky smat a ja jsem se s nema dal do reci, ptal jsem se, jestli planuji nove album a rikali, ze uz maji nejaky material (juchu! :)), pak jsem se ptal Maynarda, co Tool a byl jakysi protivny, tak mi to rekla nejaka zenska (asi manazerka), ze taky uz neco maji.

No a to je vsechno :) Fakt super sny, pri tom prvnim jsem se bal a pri druhem smal. Ale byl jsem napity, takze to me omlouva :)

sob 26. črc 2008 12:57:03
Ego Brain
Ego Brain

xD ty vole to sou sny, moc se koukas na ten porad na jednicce bo dcojce kterej ma Cibulka :D.

Me se to zas nazdalo.
Treba ze nas barak byl unesen teroristy a ja byl jako tajnej agent(vypadal jsem jak Sam Fisher) vyslan to tam vybilit od teraku a muj konakt uvnitr budovy byla moje prababicka xD.

Nebo tuhle dneska se me zdalo ze sem sedel v aute jako spolujezdec auto jelo samo dozadu a nemelo volant a nekam to napalilo :D uzasny...hafec se me toho zdalo ale nepamatuju...ja mam napad, si zalozim snar :D abych si vsechno pamatoval.

Fear is the mind-killer

ned 27. črc 2008 17:24:46
Psycho
Psycho

To sou sny panečku... Škoda, že se mi moc nic moc nezdává... :D Když už tak si to užívám ikdyž je to píčovina... Sny o autě, který se rozjelo a já sedim vevnitř a nejde mi zastavit sem taky míval... Teď už mám řidičák tak se mi takový sny už nezdávaj... :D

ned 27. črc 2008 20:49:03
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 891 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 90  Další