Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 26. lis 2024 11:33:46

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 922 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 93  Další
 Seriály :) 
Autor Zpráva
Johnny
Johnny

Příspěvek Re: Seriály :)
Takže u Dextera mám být zklamaná už předem? :(

sob 03. pro 2011 22:10:50
Marmalade
Marmalade

Jop, souhlasím s Maxem. Není to vyloženě špatné, třeba mi letošní Dexter přijde lepší, než třetí a možná pátá řada. :D Pořád to má úroveň, jen je to hodně zmatené.

A HIMYM šlo do sraček už dávno před tím, ale tahle série mě začala celkem bavit.

sob 03. pro 2011 22:18:43
Profil Zobrazit autorovy stránky
Cigaro
Cigaro

Ve shrnutíčku vesměs se vším souhlasím. :)
Ten Dexter je fakt slabota, ti dva náboženští pomatenci mě taky tuze nebaví...

sob 03. pro 2011 22:39:36
Psycho
Psycho

Dexter - pořád super kvalita, nesouhlasím s Maxem :-D Ti dva chujové mě baví. Ladění a nápady tý série jsou hodně dobrý. Určitě to u mě nepatří mezi nejslabší série, ale ani mezi ty nejlepší. Je pravda, že začátek sezóny se mi líbil mnohem víc. Mělo to fakt řádnej potenciál. Přišlo mi to temnější. Ti dva chujové mi to dost zpestřovali - byli tam tak jako děj na pozadí... Super... Pak přišla ta půlka - očekávaná... víte co... To bylo docela bomba, ale od dalšího dílu, kde se vše vrátilo zase k normálu je to trochu horší. A v těhle místech až teprve můžu s Maxem souhlasit. Tady mi to fakt přijde horší. I když nápad s profesorem byl hodně dobrý. Neměl sem ale číst spoilery... Do budoucna - jelikož jsou podepsaný 2 série, tak počítám, že se letos ještě nic moc nestane a v následujících 2 letech to řádně ukončí... Má to pořád dost dobrý šance:
Debra se mění - mohla by změnit i svůj vztah k Dextrovi a být mnohem tvrdší. Z toho můžou těžit. Nebo taky z té ruky, která se pořád objevuje na v těch dílech. Čekám, že jí někdo zase objeví a doufám, že tam má nějaký smysl a něco z ní vzejde...

Boardwalk Empire - 2. sezóna příjemně překvapila :-) V první to mělo hodně pomalý rozjezd. Teď už se konečně něco děje :-) Má to hodně styl a atmosféru. Podívaná kvalitní. I když žádný velký dějový zvraty, je to celkem příjemný a baví mě to 4/5...
HIMYM - Pořád stejný no, ale občas je to sranda a odpočinkově se to nechá.
TBBT - Podobně, ale o něco lepší...
The Inbetweeners - sem asi v půlce 2. řady. Teď mě to trochu nebavilo. Pořád dokola oplzlosti. První série byla nakonec docela v poho, když si člověk zvykne na ten styl.
Six feet under jsem pozastavil s koncem 3. série. Čekám na konec Dextra, pak budu pokračovat :-)

sob 03. pro 2011 23:29:07
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Jet Pilot
Jet Pilot

Mě zas brácha tvrdil, že novej Dexter je hodně dobrej, no nechám se překvapit, před Vánocema na to mrknu hezky vcelku :).
Jinak u mě teda vede 1. a 4. série, ale co sem slyšela názory kolem sebe, tak každej to má jinak. Třeba ve 2.sérii mě nehorázně srala Lyla (ikdyž ta postava asi tak měla působit, tak sem ji nemohla vystát :D)

ned 04. pro 2011 18:41:06
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Mně přišla první polovina letošní sezóny hodně dobrá. Ale teď už je to prostě návrat ke starejm šablonovitejm kořenům.... Nic z toho nevytěžili, teda prozatím....

ned 04. pro 2011 20:20:28
Psycho
Psycho

Mně to přišlo pořád špatné, celý bratr Sam, nebo jak se jmenoval, byl úplně zbytečný. A celkově to na mě působí, že to píšou nějací nýmandi, vždycky si tam docela nelogicky něco připraví
v posledním díle třeba to, jak došel za Debrou otec té mrvé holky, že měla polámané žebra a cosi kdesi, tak se ho Debra ptala, z kama to ví a odpověděl jí něco jako, že to není důležité... da fuk? :)
a takových nelogických věcí si tam všímám strašně moc. To tam dřív nebývalo.

ned 04. pro 2011 20:45:05
Psycho
Psycho

Citace:
Poslední tři epizody jsou podle Nevinse naprosto skvělé a dramatická atmosféra se bude krájet. Co je však zajímavé: prohlásil, že právě konec šesté řady určí spád děje dvou posledních sérií, tedy sedmé a osmé

Kde sou sakra titulky? :-D Dneska mám v plánu 10. epizodu...

úte 06. pro 2011 19:17:18
Marmalade
Marmalade

Titulky jsou na titulky.com :D Ale byly celkem se spožděním. No a na uloz.to je taky něco - http://www.uloz.to/11577658/dexter-s06e ... d-asap-srt ale nevím, jestli je to český.

Jinak dnes jsme se o Dexterovi bavili v dramaťáku.
Shodli jsme se na tom, že ten náboženský podtext teď leze úplně do všeho a ve spoustě seriálů si hrajou na filozofy. I povídka od Woodyho Allena, kterou teď zkoušíme, je o náboženství, je to fakt všude :D Kdyby příští série byla o upírech, vůbec bych se nedivila. :happy:

úte 06. pro 2011 20:44:16
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Tak jo, Dexter 6 finito :)
Podle mě teda stručně řečeno - první půlka série paráda, super rychlá rozjížděčka. Druhá půlka přeplácáno. Předposlední díl byl pro mě nejhorší Dextrovskej díl... :-D
Když si to vezmu zpátky, je fakt že včetně 6ky, poslední cca 3 série v tom seriálu vymýšleli a připravovali si půdu, nechávali pár věcí otevřených a pár věcí nedořešovali. To se tak nějak nahromadilo v týhle sérii, a asi nejen proto se řadí mezi ty horší. Pro mě možná po boku 3. řady, kterou si už ovšem moc nepamatuju, tak to neposoudím.
Teď konkrétněji:
Vzhledem ke konci posledního dílu, přijde mi, že zbývající 2 série je až moc... Bojim se, že je to až moc protoru na to, aby to nějak kvalitně uzavřeli. Docela by teď stačila jedna série. Na druhou stranu se mi líbí, že si otevřeli prostor pro dalšího snad vraha v 7. sérii - myslim toho laboranta. Ten prý má být nějakou hlavnější postavou nebo co. Tak pokud si pro něj a další věci teď připravili půdu, tak takhle 6. sérii beru jako OK.
Ohledně vztahu Debry a Dextra. To bylo fakt to nejhorší, co v tom seriálu mohli udělat. :-( Asi tím tak trochu zkombinují to závěrečné odhalení no.. Uvidíme, co z toho bude. Zbývá jen doufat, že už nebudou moc kombinovat. Sedmička - poslední vrah - protivní, a zároveň zhoršování a zhoršování situace... Osmička psycho konec... Tak by to bylo super :-D

úte 20. pro 2011 21:50:18
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 922 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 93  Další