Autor |
Zpráva |
TolSinion
Marmalade
Registrován: čtv 20. srp 2009 22:03:24 Příspěvky: 1399 Bydliště: Někde mezi monitorem a židlí :)
|
Re: Koncerty
Tak to není žádnej objev, že.. ti byli hodně v pohodě.. všechno skvěle klapalo, parádní show.. hodně lidí přišlo jen na ně - kvůli nim letos dali do oběhu jednodenní lupeny na čtvrtek. I když mě osobně tak úplně nevzali, já si spíš předtím užil Suicidal Tendencies A v sobotu samozřejmě Sepulturu, kterou jsem vloni kvůli špatný organizaci prošvihl během čekání na Fear Factory
pon 15. srp 2011 19:22:46 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
Dillinger ti závidím Brutal je prostě Brutal
|
pon 15. srp 2011 20:22:22 |
|
|
Samara
Marmalade
Registrován: sob 28. kvě 2011 22:12:20 Příspěvky: 1250 Bydliště: SKARO
|
Tak jo děcka. Včera jsem v Apollu viděla Hokyho dvojníka! Nicméně protože jsem Hawkyho neviděla naživo, nevím, jak moc klon to byl. Ale stejně!
_________________ we're all gonna die
|
ned 23. říj 2011 9:17:34 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
Samara píše: Tak jo děcka. Včera jsem v Apollu viděla Hokyho dvojníka! Nicméně protože jsem Hawkyho neviděla naživo, nevím, jak moc klon to byl. Ale stejně! Měla jsi ho sbalit!
ned 23. říj 2011 9:49:46 |
|
|
TolSinion
Marmalade
Registrován: čtv 20. srp 2009 22:03:24 Příspěvky: 1399 Bydliště: Někde mezi monitorem a židlí :)
|
Samara píše: Tak jo děcka. Včera jsem v Apollu viděla Hokyho dvojníka! Nicméně protože jsem Hawkyho neviděla naživo, nevím, jak moc klon to byl. Ale stejně! Měla jsi ho zabít!
ned 23. říj 2011 11:31:49 |
|
|
Hawkey
Boom!
|
Včera jsem byl na Melodce a bylo to nekonečný. První skupina se jmenovala Bast, jenž hraje mě nic neříkající trash metal. Nehorázná nuda. Zpěvák dobrej, i muzika po technické stránce všecko OK, ale pro mě nuda. Jako druzí vystoupili YBCA, kteří se pokoušeli o show, měli prskavky na hlavě a žertovné kostýmy, hráli hitovky jako Né, pětku né, My z Kačerova, Trezor, Saxana apod. Úroveň to nemělo, ale už to aspoň nebyla taková nuda. Pak následovalo čekání na Morčata na útěku, už nás příšerně s kamošem bolely nohy, prostě utrpení, nejraději bych šel domů. Morčata byli fajn, dokonce i po hudební a pěvecké stránce, což mě docela mile překvapilo, mezi songama byli i dokonce docela vtipní. A po skončení produkce jsem potkal Arsena, což byla jedna z mála světlých chvilek večera Na pivko určitě zajdeme, Arsene, ale asi až někdy po Novým roce. No a rozhodně už nikdy nechci zažít takový gejzíry nudy jak včera.
čtv 17. lis 2011 18:27:12 |
|
|
Crash master
Johnny
Registrován: ned 04. črc 2010 11:38:09 Příspěvky: 2094 Bydliště: Holíč, Slovenská republika
|
kpt. Hawkey Pierce píše: Včera jsem byl na Melodce a bylo to nekonečný. První skupina se jmenovala Bast, jenž hraje mě nic neříkající trash metal. Nehorázná nuda. Zpěvák dobrej, i muzika po technické stránce všecko OK, ale pro mě nuda. Jako druzí vystoupili YBCA, kteří se pokoušeli o show, měli prskavky na hlavě a žertovné kostýmy, hráli hitovky jako Né, pětku né, My z Kačerova, Trezor, Saxana apod. Úroveň to nemělo, ale už to aspoň nebyla taková nuda. Pak následovalo čekání na Morčata na útěku, už nás příšerně s kamošem bolely nohy, prostě utrpení, nejraději bych šel domů. Morčata byli fajn, dokonce i po hudební a pěvecké stránce, což mě docela mile překvapilo, mezi songama byli i dokonce docela vtipní. A po skončení produkce jsem potkal Arsena, což byla jedna z mála světlých chvilek večera Na pivko určitě zajdeme, Arsene, ale asi až někdy po Novým roce. No a rozhodně už nikdy nechci zažít takový gejzíry nudy jak včera. No vieš, na takých koncertoch sa dá vynikajúco baviť, ale len ak si niečo silné šľahneš. Mimochodom, to je nejaký pub či klub?
čtv 17. lis 2011 18:47:46 |
|
|
Hawkey
Boom!
|
Crash master píše: Mimochodom, to je nejaký pub či klub? Rockový klub, řekl bych velmi známý mezi jihomoraváky
čtv 17. lis 2011 20:13:22 |
|
|
phoenix.
Lost in Hollywood
Registrován: ned 24. kvě 2009 19:26:17 Příspěvky: 894 Bydliště: Třebíč
|
kpt. Hawkey Pierce píše: Crash master píše: Mimochodom, to je nejaký pub či klub? Rockový klub, řekl bych velmi známý mezi jihomoraváky rockovej? http://www.facebook.com/events/185866821498600/
_________________ http://www.last.fm/user/phoenixek
|
čtv 08. pro 2011 15:34:56 |
|
|
Samara
Marmalade
Registrován: sob 28. kvě 2011 22:12:20 Příspěvky: 1250 Bydliště: SKARO
|
Že je tam občas nějaká jiná "hudba" neznamená, že by se tomu nemělo říkat rockový klub.
_________________ we're all gonna die
|
čtv 08. pro 2011 17:28:44 |
|
|