Autor |
Zpráva |
Macajs
Johnny
Registrován: pon 06. zář 2010 18:48:32 Příspěvky: 2024 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Vánoce a PF 2012
Tak, jak se těšíte na Vánoce? Copak si přejete od Ježíška? Co budete dávat svým blízkým? Co plánujete na svátky? Povídejte, přehánějte Já na Vánoce budu kde jinde než doma. Docela se na ně těšim-první Vánoce v "novym" baráku, dokonalá atmosféra u rodinného krbu, dvoumetrovej strom, kterej s tátou už takovou dobu plánujem a tak Akorát ze silvestra mám strach, doufám že mě mamka pustí tam, kam chci Ohledně dárků-hlavní věc co chci, je asi kombo ke kytaře, už mi vadí hrát přes repráky u počítače...Říkal jsem si, že nebudu nechávat kupování dárků na poslední chvíli (jako každej rok), ale absolutně nevim co komu. Mám jasno jen u rodičů a bratrance..Ale mám radost z dárku, kterej dáváme s mamkou tátovi-kupujeme mu motorku (originální, policejní JAWA 350,neježděná a levně ).....
|
pon 14. lis 2011 17:38:06 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
Re: Vánoce a PF 2012
Macajs píše: Tak, jak se těšíte na Vánoce? Copak si přejete od Ježíška? Co budete dávat svým blízkým? Co plánujete na svátky? Povídejte, přehánějte Už několikátej rok z těch Vánoc nejsem tak nadšenej jako kdysi Akorát na kapříka se salátkem se těším A nikomu nic dávat nebudu, dárky přece nosí Ježíšek No a doufám, že se vyvede Silvestr, protože letos by mohl být konečně fajn, když se to podaří
pon 14. lis 2011 18:22:02 |
|
|
linda
Administrátor
|
Já si nejdřív myslela, že tohle téma je nějaká recese Mám-li bejt upřímná, tak mě to předčasný řešení Vánoc (teda hlavně těch věcí kolem) dost rozčiluje Letos asi nikomu nic nekoupim, doma jsme roky spěli k tomu, takže jsem ráda, že mám tyhle věci z krku. Pro mě jsou Vánoce především připomínkou Kristova narození, zbytek rodiny tohle vůbec nezajímá. Ale až budu mít děti, tak se k těm dárkům určitě vrátim Jinak teda stromeček a cukroví mít budeme, jenom ty dárky jsme nějak přestali řešit (tohle budu řešit jenom u babičky ). A teda vždycky jsem to nechávala na poslední chvíli Nesnášim nakupování a tu "vánoční" atmosféru v obchodech plnejch lidí. No a teda doufám, že od nikoho nic nedostanu, protože krom tý babičky opravdu neplánuju kupovat vůbec nic A Silvestr... to neslavim vůbec, nikdy jsem na to nebyla a nejspíš ani nikdy nebudu. Nemám ráda hlučnou zábavu a opilou společnost, takže budu doma
|
pon 14. lis 2011 18:24:09 |
|
|
Samara
Marmalade
Registrován: sob 28. kvě 2011 22:12:20 Příspěvky: 1250 Bydliště: SKARO
|
Na debaty o vánocích je ještě brzy
_________________ we're all gonna die
|
pon 14. lis 2011 18:46:56 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
No dobře, tak si přestaneme hrát na Ježíška... Já už mám letos jasno, co komu koupím, dokonce už jeden dárek mám pořízenej Takže su v klidu, akorát u jednoho dárku jsem trošku ve stresu, abych ho sehnal, protože když se to nepovede, tak nevim, co bych vymýšlel jinýho. Asi to začnu brzo řešit a podívám se po něm. No a sobě si nadělím repráky ve dřevě Ty svoje nynější plastový 2.1 si odnesu do práce a budu šikanovat Staňu s pořádně vohuleným metalem No a Silvestra taky neplánuju nějak hlučnýho. Ke spokojenosti mi stačí společnost jedné určité osoby ... a chlebíčky ... a šampus by se taky hodil
pon 14. lis 2011 18:47:07 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Letos budu mít změnu Sice mi odpadnou semestrálky a učení, ale volna nebude moc a navíc to vychází pěkně blbě na víkendy. Přeci jen bych měl mít aspoň ten týden v kuse volno... Takže první dovolená po skoro 5 měsících Sice mám nějakej ten příjem, ale situaci to moc nemění, stejně nevim, co komu koupit... Mám jen pár nápadů pro bráchu a mámu, ale chtělo by to lepší. Bohužel nezbývá času to řešit a asi bych měl začít co nejdřív, jak se znám... Těšim se na odpočinek... Silvestr bude asi zase domácí klasika, po ničem jiném netoužím... Ale už se to blíží no, poslední dobou už i solidně mrzne... :-/
|
pon 14. lis 2011 19:14:08 |
|
|
Foxinbox
Jet Pilot
Registrován: pon 29. lis 2010 13:42:43 Příspěvky: 2716 Bydliště: Brno - studium
|
Jak to tak vidím, tak budu psát asi bakalářku
pon 14. lis 2011 20:00:24 |
|
|
Nikki
Lost in Hollywood
Registrován: ned 15. kvě 2011 15:43:18 Příspěvky: 912 Bydliště: London
|
Taky mě přestává tenhle předvánoční shon a šílenství bavit. Nemam ráda shánění dárků a lámání si hlavu s tim, jak se bude dárek líbit a jak dárek tohle... Prostě se to moc točí kolem dárků. Mám opravdu ráda pohádky, který teda dávají rok co rok stejný , ale tak co Těšim se na cukroví a jak to všechno tak pěkně voní a svítí. Jinak mě Vánoce už přestávají tankovat. Jak člověk nevěří na Ježíška tak je to prd... Každej rok stejný
pon 14. lis 2011 20:20:11 |
|
|
TolSinion
Marmalade
Registrován: čtv 20. srp 2009 22:03:24 Příspěvky: 1399 Bydliště: Někde mezi monitorem a židlí :)
|
Vánoce mě nějak netankujou.. ale vysvětlit našim, že když říkám že nechci NIC, znamená to že skutečně nic nechci a zároveň ani nehodlám obdarovat je, je prostě nemožný. Takže to zas vyřeším na poslední chvíli, proběhnu město, dám si vánoční 14° a bude. A na Silvestra.... no, napadlo mě že bych se letos mohl pro změnu třeba... opít. kpt. Hawkey Pierce píše: Akorát na kapříka se salátkem se těším Oh yeah!
úte 15. lis 2011 16:06:35 |
|
|
phoenix.
Lost in Hollywood
Registrován: ned 24. kvě 2009 19:26:17 Příspěvky: 894 Bydliště: Třebíč
|
no na silvestra budu moc
_________________ http://www.last.fm/user/phoenixek
|
úte 15. lis 2011 20:21:47 |