Re: Co se komu v dneska zdálo
Ty vole, dneska se mi zdaly dva sny.
Prvni byl o tom, ze jsem sel a potkal jsem nejakeho bezdaka, se me zeptal, kam jdu, tak rikam, ze do panelaku, co byl vedle. Tak jsem tam vesel a sel po schodech nahoru, kdyz najednou za mnou sel aj ten bezdak, znicehonic na me zacal cosi rvat, tak jsem zrychlil, abych mu utekl, ale nepocital jsem s tim, ze ten bezdak bude tak rychly.... Pripojil se k nemu jeste jeden a zacli me nahanet oba, vybehl jsem uz asi 15 pater, kdyz me uz skoro meli. Zacal jsem zvonit na vsechny zvonky, aby me nekdo zachranil, kdyz najednou z jednech dveri vybehl Ales Cibulka (
http://im.super.cz/img/photo/01/06/24-article_v.jpg) a zachranil me.
No a druhy byl o tom, ze jsem sel s kamosem a rikali sme si, ze je nuda. Najednou jsme videli, jak po silnici prijizdi cabriolet a v nem jsou vsichni clenove A Perfect Circle. Tak sme si rikali, ze si z nich udelame srandu. Zastavili vedle nas a zacali vysedat, kdyz v tom kamos vzal zbran a zacal rvat, ze nas vsechny zabije, tak sme pred nim zacali vsichni utikat, ja jsem jeste histericky rval, ze tady vsichni chcipneme a tak, proste porad jsme utikali (Maynard byl nejpomalejsi
), kdyz jsem nahle zastavil, ze ho zpacifikuju. Otocil jsem se a sel k nemu, nevim kde je vzal, ale zacal po mne hazet falesne zvratky, ale me nemohlo nic zastavit... Dobehl jsem k nemu, zbran jsem mu vykopl a jakoze jsem ho sejmul. Potom sme vytahli fotak a zacli fotit ty jejich (APC) vydesene ksichty a rikali sme jim, ze to byla jen sranda. Nejdriv na nas byli nasrani, ale pak se zacli taky smat a ja jsem se s nema dal do reci, ptal jsem se, jestli planuji nove album a rikali, ze uz maji nejaky material (juchu!
), pak jsem se ptal Maynarda, co Tool a byl jakysi protivny, tak mi to rekla nejaka zenska (asi manazerka), ze taky uz neco maji.
No a to je vsechno
Fakt super sny, pri tom prvnim jsem se bal a pri druhem smal. Ale byl jsem napity, takze to me omlouva