Registrován: čtv 20. srp 2009 22:03:24 Příspěvky: 1399 Bydliště: Někde mezi monitorem a židlí :)
Uneven Structure
Uneven Structure Zajímavá směska djentu, ambientu a progresivních stylů z Francie. Tedy "jen" zajímavá byla až donedávna kdy vyšla jejich druhá placka Februus.
Februus (2011) Pro mě album roku, je to neuvěřitelný překvapení.. Přibyly čistý vokály, pasáže s čistou kytarou ve stylu TesseracT, celý to funguje jako jeden celek - prostě se na hodinu a 31 minut octnete na planetě Uneven Structure.
sob 29. říj 2011 13:06:17
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
Re: Uneven Structure
Můj šálek čaje to teda není. Ten čistý vokál mě strašně nebaví a tak celkově se tam hledám něco, co by mě zaujalo. Ale slyšel jsem jen dvě písničky...
Tenhle styl jsem nikdy neposlouchal, ale akorát kvůli tomu podělanému faktu, že den má jen 24 hodin a nikdy nedokážu víc než 3 hodiny z toho věnovat poslechu hudby..Schovám si to někam jako tajný trumf dobudoucna. Na první poslech mě to docela zaujalo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru