Autor |
Zpráva |
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
Re: Čo momentálne slopete?
Teď jsem vypil čaj a dám si ještě kafe. Strašná chlastačka včera Kterej kretén vymyslel, že bych měl k těm pivům panákovat kurva Takhle se vožrat, fuj! Asi mám i malinko výpadky, pamatuju si, že na mě pak padla nějaká depka, či co a Princ mi vysvětloval, čím to je A Loki... kurva.... Strašný věci se tam děli, už mám zase depku
sob 15. říj 2011 8:43:41 |
|
|
Barča
Cigaro
Registrován: čtv 24. čer 2010 15:38:02 Příspěvky: 1734 Bydliště: Brno
|
Já jsem si říkala, co se ti stalo, chtěla jsem si jít sednout za tebou chvílu, ale pak se tě dřív ujal Princ, tak jsem si řekla, že jsi v dobrých rukou. Navíc já jsem tam měla rozmluveno s těma dvěma... Loki je jak z divokých vajec, ti povím. Jinak jaké strašné věci? A proč si měl zas depku? Jablečný džus.
|
sob 15. říj 2011 13:37:55 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
Barča píše: Loki je jak z divokých vajec, ti povím. Jo, strašnej člověk Ještě že jede na dva týdny do Egypta, potřebuju si od něj odpočinout, protože nějakej čas je to prdel, ale po delší době je to s ním o nervy a mám chuť ho zabít Barča píše: Jinak jaké strašné věci? No třeba jak jsem se ve značně podroušeném stavu pokoušel znásilnit Lokiho a podobně Barča píše: A proč si měl zas depku?
Jak ZAS? Tak ono mě bylo docela blbě, byl jsem trošku u ž mimo realitu a najednou jsem nějak procitl a zjistil jsem, že jsem tam jakejsi opuštěnej A ty ses bavila s těma dvěma podivnejma lidma... Tak jsem si odchytl Prince, kterej byl volnej A pak už nevim... jsem střídavě zvracel na hajzlu a chodil jsem před hospodu na vzduch... Fuj
sob 15. říj 2011 19:45:50 |
|
|
Barča
Cigaro
Registrován: čtv 24. čer 2010 15:38:02 Příspěvky: 1734 Bydliště: Brno
|
kpt. Hawkey Pierce píše: Jak ZAS? Tož ty máš furt něco, psychouši. kpt. Hawkey Pierce píše: A pak už nevim... jsem střídavě zvracel na hajzlu a chodil jsem před hospodu na vzduch... Fuj Jo, tak to jsme s Princem správně odhadli, když ses vytratil na nějaký čas...
|
ned 16. říj 2011 12:11:46 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
čaj o páté.. myslím, že to byla Linda, kdo psal,že si lije do Masaly mléko, tak jsem to zkusil a není to špatné. složení: zázvor, kardamon, hřebíček, skořice. muš. oříšek, černý pepř a asi 9/10 je černý čaj. A je dost silné, na litr stačí určitě dvě lžičky i míň
|
ned 16. říj 2011 16:33:19 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Saga - čaj pro celou rodinu.
|
ned 16. říj 2011 16:43:34 |
|
|
linda
Administrátor
|
Johnny píše: čaj o páté.. myslím, že to byla Linda, kdo psal,že si lije do Masaly mléko, tak jsem to zkusil a není to špatné. složení: zázvor, kardamon, hřebíček, skořice. muš. oříšek, černý pepř a asi 9/10 je černý čaj. A je dost silné, na litr stačí určitě dvě lžičky i míň Jo, to jsem byla já hmm, taky bych si dala, když už na to přišla řeč Teď piju rooibos a čeká na mě pohankovej čaj a nějakej další bylinkovej
|
ned 16. říj 2011 17:44:47 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
pohankový čaj jsem ještě neměl, ale myslím, že mám představu, jaké to bude
|
ned 16. říj 2011 17:55:01 |
|
|
linda
Administrátor
|
Hele, já se toho bála, ale je dobrej, jako pohanka vůbec nechutná Je tam nať, pak ještě černý rybíz (nejspíš listy), meduňka (aspoň myslim) a ještě něco... Je fakt dobrej, já to ani nečekala Teda nechci, aby to vyznělo tak, že mi pohanka nechutná chutná mi, ale jsem ráda, že ten čaj chutná jinak.
|
ned 16. říj 2011 18:31:54 |
|
|
Johnny
Shimmy
|
rýžový čaj taky nechutná jako rýže, je to mnohem horší, jinak mám rýži rád a dávám si pražené maté
|
čtv 20. říj 2011 15:50:56 |
|
|