Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 3:36:16

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 190 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Další
 Aký ste mali deň...?#3 
Autor Zpráva
Boom!
Boom!

Příspěvek Re: Aký ste mali deň...?#3
Krásný den. :) A krásně jsem cestou z práce zmokl :)

pon 05. zář 2011 17:58:33
Profil Zobrazit autorovy stránky
Cigaro
Cigaro

Joo, taky jsem zmokla, skoro durch. :D Jinak fajn den, ale asi nic zvlastniho se neudalo. :)

úte 06. zář 2011 2:15:05
Marmalade
Marmalade

aktuálně šukám do prdele cokoli najdu kolem sebe.

stř 07. zář 2011 19:19:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Marmalade
Marmalade

Chudiny zvířata a mladší ségry.

stř 07. zář 2011 21:29:21
Boom!
Boom!

Samara píše:
Chudiny zvířata a mladší ségry.

:lol: :lol:

sob 10. zář 2011 13:34:09
Psycho
Psycho

Víkend ve znamení hledání... Včera sme jeli na pole k Dobříši. Pech jako sviň :-) Všude už dávno oseto.. Tak sme to zabalili a jeli ke Sv. Poli. Tam nádherně zoraný pole... Jenže naprostý hovno na nich.. :-) Chtěli sme popojet na druhou stranu obce, ale tam už seli zemědělci... :-D
Prostě sme byli asi na 5 místech a úplný kulový. Jeden potenciální přínos to ovšem mělo. Cestou jsme jeli kolem jednoho rybníka a všimli si, že je vypuštěný....
Vypuštěný rybník je tak trochu vzácnost... Takže dneska jedem hledat tam, snad to ještě nenapustili... :-D A snad tam nebude moc granátů...

ned 11. zář 2011 11:21:14
Psycho
Psycho

Tak rybník byl celkem masakr... :-D Zaparkovali sme a hned nás vítali z hotpody: "to zas budou lítat granáty..." a malý smradi kolem. Šli k rybníku, pak už i boty sundali a prostě chodili naboso v tom bahně... :-D Aspoň nás nasměrovali na místo, kde se lidi kopou...
Jeli sme tam s vidinou: 3 prsteny, jeden zlatý, pár přívěšků, mince... Vrátili sme se zdrchaný jako sviň a asi 3 kilama olova :-D Fakt MRAKY olůvek. A nejdivnější na tom - MRAKY deseťáků z 60. let...
Bonus je, že bahno super konzervuje...
Už sme chtěli odcházet a najednou přijela kára a vyskákali z ní 4 hledači... :-D Nepotkali sme se, ale byli sme rádi, že sme je předběhli... :-D
Nakonec to tak špatný nebylo, stříbrnej medajlonek a spona... A pár dalších zajímavejch věcí, ale doufali sme v ještě lepší úlovek vzhledem k umístění rybníka... :-D
Tak a teď bych potřeboval další víkend, abych nabral síly a dohnal, co sem kvůli tomu odložil... :-D

ned 11. zář 2011 20:29:47
Administrátor
Administrátor

Dneska byl skvělej den, opět jsem se přesvědčila o tom, že jsem kretén :D Jedna naše rodinná známá mi domluvila hodiny starořečtiny (ona učí taky řečtinu, ale tu moderní). Začínalo to ve čtyři, byla jsem tam včas, ale pak jsem se styděla tam jít (prostě kretén...). Odhodlala jsem se až po té, co přišla ta známá a vyloženě mě tam dotáhla (asi v půlce hodiny :D). Z tohodle asi nikdy nevyrostu, kolikrát jsem stála několik minut před dveřma vyučujícího (se kterym jsem už stokrát mluvila) a sbírala odvahu zaklepat. Dá se toho vůbec zbavit? :)
Ale nakonec jsem ráda, že jsem tam šla, pan vyučující mi pochválil můj cíl (chtěla bych bejt schopná číst Nový Zákon v originále) a řekl, že ty jeho hodiny by mi k tomu měly víceméně stačit. Ale nevim, jak na to budu mít čas, bohužel...

A znovu jsem si uvědomila, že tu krásnou Prahu mi nikdy nic nevynahradí (tentokrát při pohledu na osvětlenej Pražskej hrad -- celou tu scenérii bych mohla vidět i desetkrát za večer a neztratila by nic na úchvatnosti :)). Až se jednou odstěhuju do teplých krajů, bude se mi stýskat :D

A v buse cestou domů se mnou jel nějakej voják. Byl to gentleman, nemohl se dívat na můj boj se svetrem a pomohl mi ho svlíknout :D Byl to fakt fešák, škoda, že takovejch mužů nepotkávám víc (i když nemalou roli sehrála asi ta jeho uniforma, hrozně mu slušela) :D Celou cestu jsem se ho chtěla zeptat, jakou má hodnost, ale nakonec jsem se odhodlala až úplně na konci. Je to podplukovník (ne že bych těm hodnostem rozuměla :D) a nějakej právník. Takže, abyste věděli, podplukovník Otakar je mou platonickou láskou dnešního dne! :inlove: :D

čtv 06. říj 2011 22:05:17
Jet Pilot
Jet Pilot

Podplukovník je hodně vysoko, pak už je myslím jen plukovník, pak sou asi 3 generálněco a nakonec armádní generál. Lindo tos teda dost zaváhala, žes z něho nevytáhla aspoň číslo na mobil, nebo mu nedala svoje :angrygrandpa: :D

pát 07. říj 2011 11:50:41
Profil ICQ
Administrátor
Administrátor

Fakt? On se tvářil, jako že to neni nic moc :D Snad si to pamatuju dobře (tu hodnost).
Ale na nějaký vyměňování čísel já zrovna nejsem... :D

pát 07. říj 2011 12:33:37
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 190 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Další