Vidím že táto téma tu riadne žije xD..
Tak, napíšem tu aspoň svoj "zážitok" alebo skôr prvý dojem keď som Darona videla prvýkrát
Tak noo. Bolo to už dáávno, ale presne v klipe Chop Suey na TV Óčko. Na začiatku som ani nejak nepostrehla čo tam Daron robí .. všetko sa to zomlelo tak rýchlo. Miestami som videla iba Daronove "potetované" ruky a hneď som si všimla jeho obrovské oči. Ale keď som videla túto scénu v klipe:
..tak ihneď mi nejak padol do oka. Potom nasledovalo obdobie, kedy som na Chop Suey čučala asi 15 x za deň. Proste z tej scény som bola totálne unesená. Hneď druhý klip bol Toxicity. Tam sa mi Daron ihneď zapáčil. Proste tá jeho double-beard. Aww. No, ale potom prišiel Lonely Day (som musela volať kamoške, či to spieva naozaj Daron) a trošku som bola aj z toho mimo. Predsa len vidíte Darona s jeho double-beard, a potom uvidíte v Lonely Day nejakého chlapa ktorý sa tvári dosť divne. Potom, som si zvykla na Daronov dnešný image a dnes ho úplne žerem. Nechápem moc ľudí, ktorí tvrdia že sú Daronom posadnutí. (Hlavne na Tumblr..tam je ich milión). Ja Darona vnímam ako spriaznenú dušu. Jeho osoba tvorí trištvtinu umenia, a zvyšok tvoria jeho gitary a jeho ruky. Ale tak je zlatý... i keď mi chýba to jeho vystrájanie na pódiu. Ale som šťastná že som ho spoznala. Ak ho dakedy stretnem, tak môžem v pokoji umrieť.