Autor |
Zpráva |
linda
Administrátor
|
Re: Oblékání - oblečení
Škoda Tak ať ti to jde
|
úte 07. pro 2010 20:26:59 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
dík
|
úte 07. pro 2010 20:29:11 |
|
|
linda
Administrátor
|
Přesunu sem diskusi z tématu o Serjovi ( viewtopic.php?p=123336#p123336) Samara píše: Ale jako jo, zrovna nedávno jsem uvažovala nad tím, jak šíleně výhodná věc to je... Nicméně žádné sandály ani nevlastním (jen nazouváky) a i kdyby ano, ponožky bych si k nim fakt nevzala Třeba teď mě dost irituje, jak někdo nosí baleríny a k tomu vzorovaný, nebo klidně i jen bílý ponožky. Vypadá to příšerně a když si k tomu holka vezme sukni, hned si o ní udělám představu Jako já sandály skoro nenosim, jenom když už je venku přes 30°C a mně už neni zima na nohy Ty baleríny vypadaj s těma ponožkama taky vtipně, ty slečny skutečně nechápu... Ale ve srovnání s dalšíma věcma, jako například nevhodně krátká sukně, nevkusně velkej výstřih, ze kterýho lezou push-upkou vycpaný prsa, tílka, kde jsou vidět ramínka od podprsenky (o případech, kdy je vidět celý zadní zapínání, radši ani nemluvim... zrovna včera jsem měla tu čest něco takovýho vidět ), jsou ponožky v balerínách skoro nic... U pánů je zabijákem úplně všeho tričko bez rukávů/tílko. Ať si má radši sandály a ponožky vytažený do půli lýtek, než triko bez rukávů... To je prostě hnus Horší jsou jenom ti, co chodí bez trička D_M píše: Nj ale když je odpoledne zase horko na kecky.. A proč se v nich pařit celý den, že? Ponožky vemu do sandálů na ranní cestu, když se oteplí, sundám je... Samej problém holky... Máš nosit náhradní boty!
|
stř 28. zář 2011 22:28:13 |
|
|
Samara
Marmalade
Registrován: sob 28. kvě 2011 22:12:20 Příspěvky: 1250 Bydliště: SKARO
|
Nevhodně krátkou sukni mám jednu, koupila jsem si ji asi před třemi léty. To mi byla děsně velká, teprve teď je mi akorát Mám ji ráda, ale uznávám, je trošku víc děvkovatá. Ramínka od podprsenky jsou OK, pokud nejsou v jiné barvě, než je tričko. A o vykukujícím zapínání na zádech holky většinou ani neví Ale pokud to někdo takhle nosí záměrně, je to nemilé. A trička bez rukávů na pánech vážně vypadají blbě To už si rovnou můžou vzít sukni..
_________________ we're all gonna die
|
stř 28. zář 2011 23:07:50 |
|
|
linda
Administrátor
|
Jako když ty ramínka laděj, tak si toho člověk třeba ani nevšimne, no... Měla jsem na mysli spíš ty do očí bijící případy A to zapínání na zádech se dá zkontrolovat jedinym pohledem do zrcadla, případně i rukou. Ale většina těch dam to asi neřeší... Jo...a co teprv takový tričko bez rukávů a chomáč chlupů k tomu To je kombinace, že? Nemám tu stránku ráda (moc se mi nelíbí, že tam posílaj fotky lidí, co někde tajně vyfotí), ale dneska jsem si na ni vzpomněla a přečetla jsem si tam tenhle článek: http://modnipeklo.cz/2011/09/prispejte-do-kasicky/, tak se musim podělit. Něco je skoro neuvěřitelný.
|
stř 28. zář 2011 23:41:32 |
|
|
mike sullivan
Shimmy
Registrován: stř 27. úno 2008 16:19:03 Příspěvky: 3062 Bydliště: Kralovice (Plzeň-sever)
|
to je dobrá stránka
|
čtv 29. zář 2011 8:33:57 |
|
|
Samara
Marmalade
|
Ježiši, ty fotky Ti lidi asi doma nemají zrcadlo, nebo já fakt nevím... A borec, co mu lezly kostičkovaný trenky - to je asi nějakej emáckej trend, protože vždycky, když je tu v Apollu nějakej emáckej koncert, tak tam přijde spolek asi 5ti emáků, co mají kalhoty zásadně takhle. (A pak lezou na pódium a ukazujou na nás zadky... A někdy i něco víc, i když je lidi vypískávají a nikoho to nezajímá. A ještě je legrační jejich pogo )
|
čtv 29. zář 2011 9:33:44 |
|
|
dave_32
Suite-pee
|
Džíny, černý glády, metalová trika, metalová mikina, černý bomber s nášivkou Iron Maiden
|
čtv 08. bře 2012 19:49:31 |
|
|
Samara
Marmalade
|
ťulíci, nevíte o nějakém parádním brněnském second handu, který bych mohla teďko v sobotečku navštíviti? Jedu po dlouhé době do Brna (chňo chňo, naposledy jsem tam byla ještě před úrazem... Těšan jak sviňa!) a po návratu si chcu tady v Prostějově trhnout ostudu, tak abych na to měla vhodné oblečení. A pokud neznáte žádný parádní sekáč, tak alespoň jestli kolem nějakého nechodíte, šla bych to občíhnout. Jo a pražané či obyvatelé Ústeckého kraje, vy mě můžete informovat taky... Do Prahy pojedu asi příští víkend a do Ústí jezdím co chvíla a Fórum už je trapný!
|
úte 22. kvě 2012 19:56:13 |
|
|
Foxinbox
Jet Pilot
Registrován: pon 29. lis 2010 13:42:43 Příspěvky: 2716 Bydliště: Brno - studium
|
Tak sekáčů je tu dost, ale mi přijde, že to je spíš o štěstí všude, že tam zrovna na něco narazíš... navíc já do nich chodím jen s kámoškou (naposled mi tam na podzim vyrbala pěknej svetr ) , sama v nich prostě neumím vybírat a nakupovat, vždycky tam akorát stojím a koukám na ty stojany s hadrama a strašně se mi to nechce přehrabovat .
úte 22. kvě 2012 20:08:50 |
|
|