Autor |
Zpráva |
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Re: Naše studia/flákání stále pokračují
Učení se na dějepis bylo pro mou chatrnou paměť utrpením. A taky mě sralo, jak se ten dějepis učil a zkoušel. A tělocvik jsem měl rád. Šlo mi všechno, takže jsem s ničím potíže neměl. Katuna: Co to máte za školu, že máš na střední tak moc práce do školy? Dyť střední byla největší flákárna.
|
čtv 08. zář 2011 19:22:53 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
|
Max: Debilní je tam totiž ten skok z nižšího na vyšší gympl. Asi chvilku potrvá, než si zvyknu, a navíc, popravdě, mám strašně moc věcí vedle, co dělám, takže toho času na flákání je fakt málo.
_________________ Uhněte krávy, vždyť život je krátký!
|
čtv 08. zář 2011 19:26:09 |
|
|
Foxinbox
Jet Pilot
Registrován: pon 29. lis 2010 13:42:43 Příspěvky: 2716 Bydliště: Brno - studium
|
My měly pohodovou tělocvikářku teda, tělák mě bavil. A na děják sme měli třídního, uměl to dobře podat, když chtěl, ale kolikrát už se viděl doma dřív než my , nejlepší byly odpoledka s ním, když se občas nehlídal a nahodil hrozně otrávenej výraz
čtv 08. zář 2011 19:29:21 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Katuna: Já byl jen na vyšším, no. Ale škole jsem denně věnoval cca 15 minut. Ale ty věci vedle asii udělají svoje, já měl jen hospodu.
|
čtv 08. zář 2011 19:30:56 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
|
Jak jinak Hlavně já jsem bohužel člověk, co tak trochu přeceňuje svoje síly a nakládá si toho víc, než se dá pořádně utáhnout, ale co už.. Zmáknu to.
|
čtv 08. zář 2011 19:36:24 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
Katuna píše: Zmáknu to. Jasně Nejseš slabej kus, ne?
čtv 08. zář 2011 19:37:45 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
|
kpt. Hawkey Pierce píše: Katuna píše: Zmáknu to. Jasně Nejseš slabej kus, ne? Já? Ani náhodou
|
čtv 08. zář 2011 19:46:32 |
|
|
Blažky
Suite-pee
Registrován: úte 02. srp 2011 10:21:18 Příspěvky: 99 Bydliště: západní Čechy (okres Plzeň-sever)
|
Nikki píše: joo, dějepis mám ten předmět celkem ráda...naposledy jsem ho měla v prváku, což je vlastně už 4 roky zpátky, ale ten učitel....postrach! Píše se o něm snad už i legenda a budoucí studenti dostávají obludarizované informace o tom, jak se mu nemají dívat do očí a jiný hovadiny Tak ten náš je něco hodně podobnýho . Zejtra máme děják, těšim se i bojim zároveň . Když on vyvolává k tabuli, tak v tý třídě doslova a dopísmene nikdo ani nedejchá . Ale jinak, jak říkám - skvělej profesor, sranda s ním je a historky vypráví taky dobrý.
_________________ One day men will look back and say I gave birth to the Twentieth Century Jack the Ripper
|
čtv 08. zář 2011 20:11:20 |
|
|
Nikki
Lost in Hollywood
Registrován: ned 15. kvě 2011 15:43:18 Příspěvky: 912 Bydliště: London
|
Blažky píše: Nikki píše: joo, dějepis mám ten předmět celkem ráda...naposledy jsem ho měla v prváku, což je vlastně už 4 roky zpátky, ale ten učitel....postrach! Píše se o něm snad už i legenda a budoucí studenti dostávají obludarizované informace o tom, jak se mu nemají dívat do očí a jiný hovadiny Tak ten náš je něco hodně podobnýho . Zejtra máme děják, těšim se i bojim zároveň . Když on vyvolává k tabuli, tak v tý třídě doslova a dopísmene nikdo ani nedejchá . Ale jinak, jak říkám - skvělej profesor, sranda s ním je a historky vypráví taky dobrý. to je vystihující...taky jsme se báli i dejchat =D dokonce i cvakání zadků před zkoušením bylo slyšet
čtv 08. zář 2011 20:26:43 |
|
|
Foxinbox
Jet Pilot
Registrován: pon 29. lis 2010 13:42:43 Příspěvky: 2716 Bydliště: Brno - studium
|
Kruci to je zlo ten internet, když se člověk musí učit z noťasu... Furt sem lozím, ikdyž se tu nic neděje a to sem se smála Jeremymu, když psal bakalářku, co tu plodil za výtvory, na podzim si tu se mnou užijete ...
čtv 08. zář 2011 20:42:36 |
|
|