Naše studia/flákání stále pokračují
Naše studia/flákání stále pokračují
Autor |
Zpráva |
Foxinbox
Jet Pilot
Registrován: pon 29. lis 2010 13:42:43 Příspěvky: 2716 Bydliště: Brno - studium
|
Re: Naše studia/flákání stále pokračují
To by mě taky naštvalo .
úte 06. zář 2011 14:26:46 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Já jel kdysi na dvanáct a měli jsme na osm, to jsem si připadal like a boss...
|
úte 06. zář 2011 14:38:19 |
|
|
TolSinion
Marmalade
Registrován: čtv 20. srp 2009 22:03:24 Příspěvky: 1399 Bydliště: Někde mezi monitorem a židlí :)
|
Já si naštěstí včas všiml že mám dneska na desátou..
úte 06. zář 2011 17:52:17 |
|
|
Katuna
Jet Pilot
Registrován: ned 09. kvě 2010 18:51:11 Příspěvky: 2565 Bydliště: Benešov u Prahy
|
Hmm, asi sem už nebudu tolik chodit, poněvadž toho mám teď ve škole dost a navíc mi kixl noťas.. ale tak uvidíme no. Nějak to nestíhám. Mimochodem, IT v kvintě je pěkně na hovno - psaní všema deseti, pf. A jenom jedna hodina dějáku tejdně - to je brutálně málo. A ta rusanda na tělák nám (můj bože proč?!!) zůstala i dál, takže jsme hned první den provedli voodoo rituál a snad to zabere a někam jí to odfoukne, popř. zjistí, že pitvoření malejch dětí opravdu není její životní cíl.
_________________ Uhněte krávy, vždyť život je krátký!
|
úte 06. zář 2011 21:39:08 |
|
|
linda
Administrátor
|
Jak to, že máte tak málo dějepisu? To je fakt škoda... Psaní všema deseti je užitečná věc, i když teda nevim, proč to někdo zařadil do hodin informatiky, když se dá dělat spousta zajímavějších věcí, např. Pascal Tělocvik, fuj... Já bych ten tělocvik zrušila. Nějaký kecy o tom, že je to jedinej pohyb, kterej ty děti maj, jsou nesmysly. V tomhle systému si skoro nikdo nezacvičí, kdyby se to obešlo bez nějakejch trapnejch nástupů a zbytečností typu skákání přes kozu, mohlo by to mít nějakej smysl. Těch 45 minut je sice málo, ale kdyby se aspoň smysluplně využily, mělo by to pro ty děti větší užitek. Nějaký normální cvičení, lehký posilování (bez nějakejch nástrojů), protahování, ... by bohatě stačilo. Hlavně nic, u čeho se ty děti zpotí, vždyť v tý škole se ani neni kde osprchovat, kdy to těm pitomejm učitelům tělocviku konečně dojde... Cvičit se dá i bez pocení. Jako když je v těch 45 minutách jedinou žákovou aktivitou nějaký malý rozcvičení a pak tři skoky přes kozu a dva kotouly, je to prostě špatně. Nevim teda, jak to funguje na školách dneska, ale za mých školních let to byla hrůza.
|
úte 06. zář 2011 22:05:31 |
|
|
Barča
Cigaro
Registrován: čtv 24. čer 2010 15:38:02 Příspěvky: 1734 Bydliště: Brno
|
My měli na gymplu super tělák, to byly jedny z nejlepších hodin. A zpocení jsme byli vždycky jak psi… Ale to bude spíš tím, že já mívala tělák s klukama, takže to nebyla žádná ulejvárna. Holky dělaly většinou nějaké míň náročné hlouposti…
|
úte 06. zář 2011 22:47:19 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
Jedna hodina dějepisu je tragická, to musí vyučujícího těšit, co do vás všechno dostane To by mě zajímalo, co pěkného a poučného do vás nacpou namísto toho Linda: ale dneska už je kotoul asi taky tahle high level gymnastika Já bych ho prozatím nechal, dokud to pro dětičky nebude život ohrožující záležitost
|
úte 06. zář 2011 22:57:25 |
|
|
linda
Administrátor
|
Fuj Já úplně nenáviděla, když jsme se zpotila, vlastně to nenávidim dodnes Na gymplu jsme měly pohodu, kluci to měli asi horší, ale to mi bylo jedno Na základce jsme měli tělocvik společnej, dvě třídy v jedný tělocvičně... tam vzniknul můj odpor k tělocviku a debilním tělocvikářům... Dvě uječený pizdy, který nám nikdy nic neukázaly, jenom na nás řvaly Tělocvik nesnášely snad všechny holky, kluci to všechno snášeli o něco líp. A jak jsem zjistila, podobnej vztah k tělocviku si odneslo ze školy strašně moc lidí, ti tělocvikáři bejvaj častokrát neskuteční pitomci (naštěstí to neplatí vždycky, na gymplu jsme měly fakt dobrou ženskou, která měla pochopení pro spoustu věcí). Johnny: je pravda, že dneska jsou děti asi ještě nešikovnější než dřív, ale to je jenom o důvod víc dělat ten tělocvik pořádně a naplno využít těch 45 minut smysluplným cvičením, který jim něco dá... Těch různejch cvičení je hodně, navíc vystudovanej tělocvikář by snad neměl mít nějakej větší problém sestavit nějaký vhodný cviky sám, aby to bylo pestřejší... Když to funguje v hodinách zdravotního tělocviku, mohlo by to fungovat i v tom normálním. Jenomže to by ten tělocvikář musel něco dělat, a ne jenom 45 minut pískat na píšťalku, nadávat a buzerovat...
|
úte 06. zář 2011 23:06:44 |
|
|
Barča
Cigaro
Registrován: čtv 24. čer 2010 15:38:02 Příspěvky: 1734 Bydliště: Brno
|
Jo, my holky měly kdysi jeden rok taky takovou tělocvikářku, co to strašně prožívala a byla nepříjemná. Pak naštěstí otěhotněla… To se pak nedivím, že někteří lidi tělocvik nesnáší, pokavaď bych měla mít někoho takového víc let, tak bych tělocvik taky nesnášela. Ale pak už jsme měly dobrou tělocvikářku… Jo, měla pochopení… Chápala, že mě ty prostocviky a aerobiky nebaví, takže mě brzy s radostí, že se mě zbaví, poslala za klukama. S klukama jsme měli fajn tělocvikáře, pořád stejného celých 8 let, takže pohodka. A taky měl pochopení… Když se mi někdy nechtělo nic dělat, tak jsem s ním celou hodinu prokecala.
|
úte 06. zář 2011 23:30:10 |
|
|
Samara
Marmalade
Registrován: sob 28. kvě 2011 22:12:20 Příspěvky: 1250 Bydliště: SKARO
|
Katuna píše: A jenom jedna hodina dějáku tejdně - to je brutálně málo. Aaaaaaaaaaaaaaa, závidím ti Dějepis jednou týdně bych brala, nebo bych to proměnila v nepovinnej předmět, nějak tomu totiž nevěřím.. Tělocvik zrušit úplně! A hlavně máme příšernou učitelku jak na tělocvik, tak na děják. Jinak na psaní všema deseti se dají aspoň nasbírat jedničky
_________________ we're all gonna die
|
stř 07. zář 2011 13:48:47 |
|
|